Opskrift fra Lanzerote

2005-08-03
Spørgsmål fra   :  Hans Jørgen

I opskriften indgår bl.a   :  Champignon eller rejer Hvidløg og lidt chilli (tror jeg)

Bemærkninger   :  
Vi var på Lanzerote sidste efterår; hvor vi fik serveret retten, enten med champignon eller rejer som hovedingridiens.

Retten blev serveret rygende, nærmest kogende; varm i en lerskål. Champignon eller rejer lå i vand eller en tynd suppe og blev serveret med brød til. Det smagte virkelig godt.

Vi har forsøgt at efterligne retten herhjemme ved at letriste champignon sammen med masser af hvidløg og lidt chilli; hvorefter vi hældte vand på panden og lod det småsnurre - men det smagte ikke rigtigt (er det mon bare stedet der er forkert) håber I kan finde den rigtige måde at lave retten på.

Jeg har set på den opskrift I har der hedder "Champignon i hvidløg" Tappas fra Spanien; men jeg synes ikke den virker til at være den rette.

Med venlig hilsen Hans Jørgen


Svar   :  
Hej Hans Jørgen

Jeg har fået hjælp fra Mia til dette spørgsmål.
Mia mener at opskriften du søger er den der heder Gambas con ajo(rejer m hvidløg), og det håber jeg da hun har ret i, ellers er du velkommen til at vende tilbage.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.