Oksetykkam

2003-01-29
Spørgsmål fra   :  Ulla S Ipsen

I opskriften indgår bl.a   :  Oksetykkam (steg)tilberedt i Römertopf. Venligst fortæl mig hvor længe og med hvilke ingredieneser. På forhånd tak.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Ulla

Jeg synes du skulle prøve at kigge på opskrifterne som jeg har under tilberedning som er angivet til romertopf.

Der er godt nok ikke en opskrift på tykkammen, men der er flere opskrifter med oksestege med andre stykker.

Jeg mener ikke man skal være så bange for at overføre opskrifter fra et kødstykke til et andet, så prøv at kig der for inspiration.

Klik her for at komme direkte til opskrifterne i romertopf

Ps
Romertopf har mange navne, og de fleste kender den nok under stegeso, og det er også det som jeg har valgt at skrive bag opskrifterne.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.