sild med anis julebrygsild

2004-11-22
Spørgsmål fra   :  Ninette

I opskriften indgår bl.a   :  hvide sild, anis, og andre krydderier.

Bemærkninger   :  
Sidste år hjalp i mig med denne opskrift. Jeg kunne dog godt tænke mig om i ville hjælpe mig igen.

Jeg er interesseret i at lave lidt om på opskriften, men har brug for hjælp til det. Min famillie syntes at de var gode men at de smagte lidt for meget af øl. Kunne man undlade at bruge porteren og i stede tilsætte lidt mere anis, så den fik en mere lakrids smag, det var nemlig det jeg var ude efter.

Samtidig kunne jeg godt tænke mig et forslag til hvad man kunne komme oven på. Karrysalat synes jeg ikke så godt om, jeg ved at man til christiansøpigens sild bruge cremefraice. Kunne man bruge det eller har i et andet godt forslag.

Samtidig har jeg endnu et ønske. en sild med noget cognac findes det ????? jeg har aldrig hørt om det før, men måske jeres fantastiske sider har en ide der kan bruges, jeg glæder mig meget til at høre fra jer.

Med venlig hilsen Ninette


Svar   :  
Hej Ninette

Jeg syntes godt at du kan ændre på opskriften, men helt at udelade porteren er nok lige drastisk nok, men jeg syntes du skulle prøve at halvere mængden.

Jeg har en opskrift på flødesild hvor du muligvis kunne bruge dressingen fra, men det må vist komme an på en prøve.

Se flødesildopskrift her


Og så har jeg en enkelt opskrift på sild med cognac, men det er kun meget lidt cognac der er i opskriften så jeg ved ikke helt om det er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.