Kalverullebryst

2004-10-04
Spørgsmål fra   :  Hanne Ovesen

I opskriften indgår bl.a   :  HJÆLP!!!!! Jeg har fået 1/4 kalv og dermed fulgte et stykke rullebryst. Da den kom fra slagteren, stod der at det var til pålæg. Men hvordan tilbereder jeg det? Skal det saltes og koges som lårtungen - eller hvad? På forhånd mange tak.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Hanne

Jeg har jo delt opskrifterne op i kategorier efter ingredienser, og derfor er det muligt at se opskrifter på kalvekød opdelt efter udskæring.

Se opskrifterne med kalvekød her

Det som jeg tror du står med er et stort fladt og tyndt stykke kød, som er brystet eller også kaldet slaget.

Det kan du jo lave rullepølse eller rullesteg af og jeg hæfter et par opskrifter med herunder.

Rullepølse

Rullesteg

Hvis du har egne opskrifter på dette hvor der bruges svineslag eller -bryst kan du også sagtens bruge disse.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.