Blinis

2004-09-07
Spørgsmål fra   :  Anne Jørgensen

I opskriften indgår bl.a   :  Jeg mangler en opskrift på Blinis UDEN gær. Hvad kan jeg bruge ud over creme fraice med løg,kaviar og dild?

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Anne

Jeg har fundet denne opskrift her frem, hvor der bruges natron og bagepulver i stedet for gær.

Se opskriften her

I en af opskrifterne på blinis, er der denne beskrivelse:

Blinis kan serveres meget enkelt og elegant, det kommer kun an på tilbehøret. Til hverdag spiser russerne dem med marmelade eller hytteost på. Ved mere festlige lejligheder smøres blinis med smeltet smør, og der hører meget lækkert tilbehør til: Sort eller rød kaviar eller tynde skiver af fersk røget laks eller hellefisk, dækket af en stor skefuld cremefraiche.

Sitat slut:

Du kan også bruge stenbiderrogn i stedet for kaviar.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.