Honning marineret skinke

2004-09-03
Spørgsmål fra   :  Jeannett Grønne Pedersen

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Jeg har købt en honning marineret skinke på 2,3 kg. Kunne du hjælpe mig med at finde en måde at tilberede den på. Jeg vil gerne lave den som en hel steg. Jeg vil gerne lave en marinade som skinke kan lige i, så den kommer til at smage meget af honning og evt. timinan. Jeg håber at I kan hjælpe mig.


Svar   :  
Hej Jeannett

jeg forstår ikke lige det med marinaden, når du skriver at den er marineret i forvejen.

Jeg har en opskrift på honningmarinade her som jeg vil mene at du kan bruge som grundopskrift og så selv skifte krydderierne ud.

Se opskriften her

Når du skal stege skinken så opnår du det bedste resultat hvis du har et stegetermometer, og det skal vise 65-68 grader C for gennemstegt.

Tidsmæssigt vil jeg tro at den skal have 2-2½ time ved 150 grader C.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.