Grillet marineret vildsvinebov

2004-06-13
Spørgsmål fra   :  søren nøhr

I opskriften indgår bl.a   :  Vildsvinebov der skal marineres og grilles. hvordan den skal marineres helst med noget babecuesauce. evt. hvor længe den skal grilles

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Søren

Jeg har desværre ikke ret mange opskrifter på grillede stege så jeg sender dig lidt opskrifter her som jeg håber du har mod på at mikse lidt.

Stegemetoden mener jeg du kan bruge fra denne opskrift på rådyrkølle.

Se opskriften her

Og så her nogle opskrifter på marinader, der er en hel del men kig efter opskrifter til grill, kød eller barbecue.

Se marinadeopskrifter her

Tiden for marinering er ca. 2 timer ved stuetemperatur eller 12-24 timer i køleskab.

Det nemmeste er at komme kødet i en plastpose, lukke tæt og lægge det i et fad. Husk at vende kødet ind i mellem.

Du får det sikreste resultat hvis du bruger stegetermometer som skal vise 65-68 grader for gennemstegt. herefter hviler kødet 15-20 minutter inden der skæres af det.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.