rababer trifily med en speciel creme

2004-06-06
Spørgsmål fra   :  Signe

I opskriften indgår bl.a   :  Hej. På odense undiversitets hospital fik min søn i forbindelse med sin indlæggelse på børneafd. H4 i maj, rababer trifili til dessert.

Jeg fik en smagsprøve og måtte give ham ret i at trifilien var utrolig lækker.

Den bestod naturligvis af rababer, makroner og aller øverst flødeskum, men mellem rababer og flødeskum var der en form for creme. En lidt stiv creme, der smagte himmelsk.

Jeg vil utrolig gerne finde frem til hvad denne creme består af, da min søn gentagne gange har efterlyst denne ret. Har I nogle ideer?

Hilsen Signe

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Signe

Jeg har fået hjælp fra Irene som har skrevet dette svar til dig.

Hej Signe.
Håber det er denne creme du mangler til din rabarber trifli:

1 æggeblomme, 2½dl fløde 13 %, 2 tsk. maizena, 1 spsk. sukker, vanillesukker.

Kog det hele sammen og afkøl før du hælder det over rabarberne.



Se flere spørgsmål og besvarelser her.