Skønt rugbrød

2012-09-08
Spørgsmål fra   :  Judith Hansen

I opskriften indgår bl.a   :  2 dl.grahamsmel 3 dl. sigtemel 1 dl. havregryn 1½ dl. hvedeklid 1½ dl. rugmel 1½ dl. knækkede rugkærner 1½ dl. hørfrø 5 dl. hvedeklid 2 tsk. salt 5 tsk. natron 1 dl. sirup 1 liter kærnemælk dejen hældes i en stor rugbrødsform eller to små og sættes i en kold ovn i 1½ time på nederste rille.Den er ikke fryseegnet.

Bemærkninger   :  
Jeg syntes at det er utroligt at jeg skulle være den eneste der har klippet opskræften ud fra et ugeblad. Jeg har en brok i spiserøret og må ikke få gær. Jeg er tilpas doven til heller ikke at bruge surdej. Denne opskrift har jeg prøvet utallige gange og det smager godt og det er lige ud af landevejen.


Svar   :  




Se flere spørgsmål og besvarelser her.