Odense marcipanmasse til kransekage

2002-12-18
Spørgsmål fra   :  Ella Frost Jensen

I opskriften indgår bl.a   :  Skal der æltes æggehvide og sukker i Odense marcipanmasse til kransekage eller er massen færdig til brug. Hvor lang er bagetiden for ringe og kransekagekonfekt. Med venlig hilsen Ella Jensen

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Ella

Jeg har et link til Odense marcipan, hvor du kan se de forskellige produkter, og hvis det er den færdige kransekagemasse så er den lige klar til brug, men sprøjtetrylle og det hele, men kig lige selv.

Odense marcipan

Bagetider og sådan kunne jeg tænke mig stod på posen, men hvis ikke så kommer der lige lidt her.

Form stængerne og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 8-10 min.

Lad ringene blive helt kolde før de sprøjtes med glasur.

Hvis det ikke er en færdig masse, så prøv at søg på kransekage i menufeltet søg på navn, så kommer der nogle forskellige forslag frem.

Glædelig jul
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.