Spørgsmål efter opskrift

2019-06-19
Spørgsmål fra   :  anne marie maaboud
Spørgsmål   :  kold kartoffelsalat
I opskriften indgår bl.a   :  helt uden mayonaise eller creme fraise kun eddike og olie og persille
Bemærkninger   :  


Svar til anne marie maaboud   :  
Hej Anne Marie

Hans har sendt denne opskrift som forhåbentlig er tæt på det ønskede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2019-06-14
Spørgsmål fra   :  Anne-Lise Berger
Spørgsmål   :  wildtsvinelever
I opskriften indgår bl.a   :  jeg har fået en wildtsvinelever, hvad gør jeg ved den? Den er stor.
Bemærkninger   :  
resten af dyret skal steges over bål.

Svar til Anne-Lise Berger   :  
Hej Anne-Lise

Vi er lidt i tivil hvor "kraftig" vildsvineleveren er, men dyreleverpostejen eller vildtpostej tænker jeg den ville kunne bruges til.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2019-06-11
Spørgsmål fra   :  Pia sørensen
Spørgsmål   :  Russiske tvebakker
I opskriften indgår bl.a   :  Æg sukker mel vanilie
Bemærkninger   :  
Mest en lang småkage Den er blød i dejen. Bliver bagt i lange brød, skåret i skiver kommer tilbage i ovnen og tørres først på den ene side så på den anden side køles ned og opbevares i kagedåsen.

Svar til Pia sørensen   :  
Hej Pia

Når du skriver bagt i lange brød og siden skåret ud, så er det første jeg tænker på cantuccini, men det er jo nok ikke dem, men jeg har desværre ikke noget bud på en opskrift på russiske tvebakker.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2019

Se spørgsmålene for februar 2019

Se spørgsmålene for marts 2019

Se spørgsmålene for april 2019

Se spørgsmålene for maj 2019

Se spørgsmålene for juni 2019

Se spørgsmålene for juli 2019

Se spørgsmålene for august 2019

Se spørgsmålene for september 2019

Se spørgsmålene for oktober 2019

Se spørgsmålene for november 2019

Se spørgsmålene for december 2019