Spørgsmål efter opskrift

2017-09-27
Spørgsmål fra   :  Gerner Richard Rasmussen
Spørgsmål   :  asier-syltede
I opskriften indgår bl.a   :  Saltlage-eddike-krydderier-sukker asierne ligger et døgn i saltage.og den kogende lage hældes over
Bemærkninger   :  
Hvorfor bliver asierne bløde og næsten gennemsigtige efter a have stået nogen tid?

Svar til Gerner Richard Rasmussen   :  
Hej Gerne

Jeg kan ikke se hvilken opskrift du henviser til, men asierne bliver jo sådan lidt gennemsigtige, det er jo rigtig nok, men syltede asier skal gerne være lidt sprøde i det, så hvorfor de bliver bløde kan jeg ikke svare på ud fra dette.

Med venlig hilsen
Per




2017-09-18
Spørgsmål fra   :  else alsen
Spørgsmål   :  arathu
I opskriften indgår bl.a   :  hvidkål med flæskeern
Bemærkninger   :  
egnsret fra als

Svar til else alsen   :  
Hej Else

aresju skulle være et sønderjysk udtryk for Irish Stew, men Iresh Stew laves oprindeligt på lammekød, men fordanskede versioner med flæsk er sikkert også ok.

Med venlig hilsen
Per




2017-09-12
Spørgsmål fra   :  Evy Larsson
Spørgsmål   :  oksehaler i trykkoger
I opskriften indgår bl.a   :  oksehaler
Bemærkninger   :  
tilberedning

Svar til Evy Larsson   :  
Hej Evy

Vi har ikke den store erfaring med trykkogere, men det drejer sig vel mest om at spare tid, så ingredienser og fremgangsmåde er vel stort set ens.

Jeg vedhæfter en opskrift på oksehaleragout som du kan kigge på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2017

Se spørgsmålene for februar 2017

Se spørgsmålene for marts 2017

Se spørgsmålene for april 2017

Se spørgsmålene for maj 2017

Se spørgsmålene for juni 2017

Se spørgsmålene for juli 2017

Se spørgsmålene for august 2017

Se spørgsmålene for september 2017

Se spørgsmålene for oktober 2017

Se spørgsmålene for november 2017

Se spørgsmålene for december 2017