Spørgsmål efter opskrift

2017-12-15
Spørgsmål fra   :  inge Muller
Spørgsmål   :  Kan man bruge Basmati Ris til risen grød .Eller har jeg købt forkert?
I opskriften indgår bl.a   :  Kan man bruge Basmati Ris til risen grød .Eller har jeg købt forkert?
Bemærkninger   :  
Der står kun kogte ris i vand på posen.?

Svar til inge Muller   :  
Hej Inge

Jeg vil mene at du har købt forkert, jeg har aldrig prøvet med basmatisris til grød, men de er altså beregnet til løse ris.

Grødris købes gerne i blå poser og der står grødris på pakningen.

Med venlig hilsen
Per




2017-12-13
Spørgsmål fra   :  Hanna Lange
Spørgsmål   :  mager porkbelly uden svaer
I opskriften indgår bl.a   :  mager porkbelly uden svaer
Bemærkninger   :  
hvor varm skal ovnen vaere for at faa fedtet paa porkbellyen sproedt? og hvor laenge skal den vaere i ovnen?

Svar til Hanna Lange   :  
Hej Hanna

Jeg ville mene omkring 225 grader C i omkring en time :)

Med venlig hilsen
Per




2017-12-13
Spørgsmål fra   :  Anton Brattøy
Spørgsmål   :  Fleskesylte
I opskriften indgår bl.a   :  Svineribbe, salt pepper, allehånde,nelliketc.Brettsd samme, kokes og presses.
Bemærkninger   :  
Så dette på et program i NRK med James og Adam Price som laget dansk julemat.

Svar til Anton Brattøy   :  
Hej Anton

Jeg har ikke set programmet, men fremgangsmåden plejer at være nogen lunde ens, så jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2017

Se spørgsmålene for februar 2017

Se spørgsmålene for marts 2017

Se spørgsmålene for april 2017

Se spørgsmålene for maj 2017

Se spørgsmålene for juni 2017

Se spørgsmålene for juli 2017

Se spørgsmålene for august 2017

Se spørgsmålene for september 2017

Se spørgsmålene for oktober 2017

Se spørgsmålene for november 2017

Se spørgsmålene for december 2017