Spørgsmål efter opskrift

2015-06-27
Spørgsmål fra   :  Gitte Nielsen
Spørgsmål   :  Grov birkis
I opskriften indgår bl.a   :  Vil hører om I evt. kan hjælpe med en opskrift på dem.
Bemærkninger   :  


Svar til Gitte Nielsen   :  
Hej Gitte

Hermed en opskrift på grov birkes

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2015-06-18
Spørgsmål fra   :  lizzi listed
Spørgsmål   :  pannacotta med lakrids
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
gerne flere opskrifter med lakrids

Svar til lizzi listed   :  
Hej Lizzi

Det er jo egentlig blot en almindelig pannacotta hvor du i stedet for vanille bruger lakridspulver, hvor meget kommer an på smag og behag.

Se opskrift her.

Med venlig hilsen
Per




2015-06-18
Spørgsmål fra   :  
Spørgsmål   :  hvordan bruges toergaer istedet for frisk gaer
I opskriften indgår bl.a   :  hvordan bruges toergaer istedet for frisk gaer
Bemærkninger   :  


Svar til   :  
Hejsa

Tørgæren skal blandes i melet inden de øvrige ingredienser tilsættes. og dejen skal æltes længere tid end med frisk gær.

Med venlig hilsen
Per




2015-06-11
Spørgsmål fra   :  Ria Blak
Spørgsmål   :  projetta
I opskriften indgår bl.a   :  tror ikke det er stavet rigtig. et " skinkeslag " fra gris. Fyldes med diverse krydderier og abrikoser. skal steges 3 timer ved 150 gr. fik jeg oplyst. håber i kan hjælpe mig. pfh tak
Bemærkninger   :  


Svar til Ria Blak   :  
Hej Ria

Det må være Porchetta du tænker på, det er svinebryst/slag det samme stykke som bruges til rullesteg, men her med spæk på så du får flæskesværd hele vejen rundt.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2015

Se spørgsmålene for februar 2015

Se spørgsmålene for marts 2015

Se spørgsmålene for april 2015

Se spørgsmålene for maj 2015

Se spørgsmålene for juni 2015

Se spørgsmålene for juli 2015

Se spørgsmålene for august 2015

Se spørgsmålene for september 2015

Se spørgsmålene for oktober 2015

Se spørgsmålene for november 2015

Se spørgsmålene for december 2015