Spørgsmål efter opskrift

2013-05-29
Spørgsmål fra   :  Helle Jacobsen
Spørgsmål   :  chokoladekage med mathilde kakaomælk
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg ved blot er der er kakaomælk er det eneste vædske der tilføres

Svar til Helle Jacobsen   :  
Hej Helle

Vi har 2 opskrifter på chokoladekage med billeder hvor der bruges kakaomælk, den ene bruges der også creme fraiche i, så den tror jeg ikke det er, så jeg vil sende den anden opskrift til dig her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-05-28
Spørgsmål fra   :  jim
Spørgsmål   :  kotteletter med marinade
I opskriften indgår bl.a   :  kotteletter med tilhørende marinade , skal de i ovn, eller på pande?, lægger dem i køleskab i et døgn
Bemærkninger   :  
har lavet noget lignende med kylligfile i marinade, og det var meget vellykket, marinaden tilhørende fileerne, i ovn i ca,3o minutter ved 19o gr.

Svar til jim   :  
Hej Jim

Nu kan jeg ikke se hvilken marinade og tilberedning der bruges til kyllingefileterne, men umidelbart ville jeg ikke mene at der var problemer i at skifte kyllingen ud med koteletter.

Med venlig hilsen
Per




2013-05-22
Spørgsmål fra   :  mona juul langballe
Spørgsmål   :  skoske æg
I opskriften indgår bl.a   :  æg fars rasp frityrestegt
Bemærkninger   :  
er set på tv i enudsendelse på dr 1onsdag d.22 maj

Svar til mona juul langballe   :  
Hej Mona

Jeg har forsøgt at finde et link til dig på dr. desværre uden held, og da jeg ikke hart set udsendelsen kan jeg desværre ikke hjælpe.

Med venlig hilsen
Per




2013-05-15
Spørgsmål fra   :  Hanne Madsen
Spørgsmål   :  vitello tonatto
I opskriften indgår bl.a   :  kalvekød+tun
Bemærkninger   :  


Svar til Hanne Madsen   :  
Hej Hanne

Hermed en opskrift på Vitello Tonnato

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-05-09
Spørgsmål fra   :  Birte Pedersen
Spørgsmål   :  kryddersnaps med fyr
I opskriften indgår bl.a   :  Brøndumsnaps eller vodka, fyrrespidser, hvilket blandingsforhold, skal der tilsættes andre ting. På forhånd tak. Birte Pedersen
Bemærkninger   :  


Svar til Birte Pedersen   :  
Hej Birte

Du behøver ikke andet end fyrespidser og så sprit, smagsneutral så vodka er et godt bud.

Du kan prøve dig frem til et blandingsforhold, hvis du synes smagen er blevet for kraftigt kan den tyndes op med mere sprit.

Med venlig hilsen
Per




2013-05-07
Spørgsmål fra   :  Pia Pedersen
Spørgsmål   :  rød waldorfsalat
I opskriften indgår bl.a   :  røde druer, ananas, rødbeder, bladselleri
Bemærkninger   :  


Svar til Pia Pedersen   :  
Hej Pia

Det lyder jo til at du har styr på ingredienserne, så kan ikke se spørgsmålet??

Med venlig hilsen
Per




2013-05-05
Spørgsmål fra   :  Jorn Schmidt
Spørgsmål   :  Skaldyrskrebinetter
I opskriften indgår bl.a   :  Skaldyr Rasp
Bemærkninger   :  


Svar til Jorn Schmidt   :  





2013-05-05
Spørgsmål fra   :  Jeppe
Spørgsmål   :  Pulled pork
I opskriften indgår bl.a   :  Hvordan laver man pulled pork, det skulle være af nakkekam
Bemærkninger   :  


Svar til Jeppe   :  
Hej Jeppe

Det er nok nærmere nakkefilet som bruges, altså en afpudset nakkekam, så det er jo tæt på. Jeg har fundet en opskrift frem her, og vi har haft den til afprøvning så der kommer snart billede på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2013

Se spørgsmålene for februar 2013

Se spørgsmålene for marts 2013

Se spørgsmålene for april 2013

Se spørgsmålene for maj 2013

Se spørgsmålene for juni 2013

Se spørgsmålene for juli 2013

Se spørgsmålene for august 2013

Se spørgsmålene for september 2013

Se spørgsmålene for oktober 2013

Se spørgsmålene for november 2013

Se spørgsmålene for december 2013