Spørgsmål efter opskrift

2013-10-31
Spørgsmål fra   :  Birte Høyer
Spørgsmål   :  mexikansk majs- og tomatsuppe
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
- den kan jeg ikke finde mere her i kogebogen !

Svar til Birte Høyer   :  
Hej Birte

Jeg har fundet en opskrift frem her hvor der indgår både majs og tomat, måske det er opskriften du søger??

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-10-29
Spørgsmål fra   :  vibeke born
Spørgsmål   :  lagkage
I opskriften indgår bl.a   :  uden æg og mælk
Bemærkninger   :  


Svar til vibeke born   :  
Hej Vibeke

Den eneste opskrift på lagkagebund unden æg og mælk vi har er samtidig glutenfri, det er jo ikke helt nødvendigt, men håber at du kan bruge opskriften alligevel.

Se opskriften her

Jeg har fundet en opskrift frem på vanillecreme som jeg håber kan bruges til lagkagecreme.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-10-28
Spørgsmål fra   :  flemming
Spørgsmål   :  sprød svær fra nakkekam
I opskriften indgår bl.a   :   svær fra nakkekam hvor kødet er brugt til koteletter hvordan får jeg sværen sprød?
Bemærkninger   :  
kødet brugt til koteletter. sværen skåret af - hvordan får jeg sværen sprød?

Svar til flemming   :  
Hej Flemming

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-10-27
Spørgsmål fra   :  Gitte Nymann
Spørgsmål   :  Hjemmelavet rullepølse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Gitte Nymann   :  
Hej Gitte

Hermed en opskrift på rullepølse.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-10-26
Spørgsmål fra   :  Ulla Lund
Spørgsmål   :  Vanilliekranse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
kan man fryse dejen, saa den kan laves i god tid foer jul?

Svar til Ulla Lund   :  
Hej Ulla

Du kan sagtens lave dejen i god tid og så fryse den, men hvis det kun er for at lave dejen i god tid og du ikke bager vanillekranse undervejs, så synes jeg det er lidt spild. Du kan lave en portion dej og bage noget af den, og fryse resten i små portioner som kan bages efter behov.

Med venlig hilsen
Per




2013-10-24
Spørgsmål fra   :  Henning Andersen
Spørgsmål   :  Fladfisk med persillesovs
I opskriften indgår bl.a   :  Kartofler, rødspætte, persillesovs
Bemærkninger   :  
Kan ikke finde "opbagt persillesovs" i jeres ellers gode opskrifter

Svar til Henning Andersen   :  
Hej Henning

Jeg tror det er fordi at du har søgt på opbagt persillesovs, og vi har blot kaldt opskriften persillesovs, så jeg sender dig hermed en opskrift.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-10-24
Spørgsmål fra   :  Frede Gaardbo
Spørgsmål   :  islandsk rugbrød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Der anbefales islandsk rugbrød til islandsk plokfiskur-plukfisk, men jeg kan ikke finde opskrift på islandsk rugbrød

Svar til Frede Gaardbo   :  
Hej Frede

Jeg vil foreslå at du bruger almindelig dansk rugbrød til retten.

Med venlig hilsen
Per




2013-10-14
Spørgsmål fra   :  Niels Horup
Spørgsmål   :  psito
I opskriften indgår bl.a   :  langtidsstegt lam i lerpotte med en fetalignende ost. Serveret med kartoffelmos ell. pommes frites ell. ris.
Bemærkninger   :  
har lige fået det på Kreta

Svar til Niels Horup   :  
Hej Niels

Det er desværre ikke en opskrift som vi kender, så den kan vi ikke hjælpe med.

Beklager meget
Per




2013-10-08
Spørgsmål fra   :  Birthe h hansen
Spørgsmål   :  skaldyr cocktail
I opskriften indgår bl.a   :  hummer krabber rejer asparges dressing (som forret)
Bemærkninger   :  


Svar til Birthe h hansen   :  
Hej Birthe

Jeg mener du kan tage udgangspunkt i en rejecocktail og blot skifte rejerne ud med skaldyr som du selv har foreslået.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2013-10-04
Spørgsmål fra   :  Annette S. Hansen
Spørgsmål   :  Fyldt svinekotelet
I opskriften indgår bl.a   :  spinat flødeost
Bemærkninger   :  
Der skal vikles bacon omkring koteletterne

Svar til Annette S. Hansen   :  
Hej Annette

Dette er ikke en afprøvet opskrift, men sådan ville vi gøre.

Hak spinaten groft, bland den med flødeosten, skær en lomme i koteletten som er uden ben, fyld osteblandingen heri, kryder med salt og peber og omvikel med bacon i skiver. Brun koteletterne hurtigt af på en pande, læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200 grader C i 10-20 minutter.

Med venlig hilsen
Per




2013-10-02
Spørgsmål fra   :  BRITTA MOGENSEN
Spørgsmål   :  syltning af halloweengræskar
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
kan man sylte halloween græskar og hvordan gør jeg det.

Svar til BRITTA MOGENSEN   :  
Hej Britta

Du kan bruge de orange halloweengræskar på samme måde som almindelige græskar.

Se opskrifter med græskar her:

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2013

Se spørgsmålene for februar 2013

Se spørgsmålene for marts 2013

Se spørgsmålene for april 2013

Se spørgsmålene for maj 2013

Se spørgsmålene for juni 2013

Se spørgsmålene for juli 2013

Se spørgsmålene for august 2013

Se spørgsmålene for september 2013

Se spørgsmålene for oktober 2013

Se spørgsmålene for november 2013

Se spørgsmålene for december 2013