Spørgsmål efter opskrift

2011-12-31
Spørgsmål fra   :  
Spørgsmål   :  Kage med annanas skiver i bunden.
I opskriften indgår bl.a   :  Annanas i skiver,Brun farin,æg, sukker mel bagepulver.
Bemærkninger   :  
Annanasen lægges i bunden af en bradepande,og drysses med brun farin, så hældes dejen over,så skal den bages ved 200 grader. Er der nogle som kan hjælpe mig med den opskrift, den er fra den gang man kunne samle på opskrifter,som man fik med posten, så kunne man have dem i en kasse. Mvh Hjørdis Larsen.

Svar til   :  
Hej Hjørdis

Kagen du søger skulle være den som heder Upside-Down, og der har vi et par opskrifter, jeg ved ikke om de er 100% magen til, men det ligner meget godt det du beskriver.

Se opskrift her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-30
Spørgsmål fra   :  Werner Skov
Spørgsmål   :  Lave ribbensteg i stegepose
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Werner Skov   :  
Hej Werner

Der er egentlig ingen forskel på at stege en ribbenssteg i stegepose eller alm. Du har dog ikke mulighed for at give den grill til slut i stegetiden for at få sprød svær da stegeposen kun tåler 200 grader C.

Med venlig hilsen
Per




2011-12-29
Spørgsmål fra   :  hanne ahrensbach
Spørgsmål   :  nytårs dessert sukkerfri
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til hanne ahrensbach   :  
Hej Hanne

Vi har nogle forskellige kolde desserter til diabetikere, måske du kan finde noget der?

Se opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-29
Spørgsmål fra   :  heidi bræck
Spørgsmål   :  Toastbrød og tomat. Det bliver bagt i ovnen, og kan bruges som forret.
I opskriften indgår bl.a   :  Toastbrød og tomat. Det bliver bagt i ovnen, og kan bruges som forret.
Bemærkninger   :  
Det er en opskrift fra Det gode køkken. Den var skrevet på nogle små kort.

Svar til heidi bræck   :  
Hej Heidi

Jeg kender ikke det kort du beskriver, men retten kunne lyde som bruchetta, så det vil jeg sende dig en opskrift på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-28
Spørgsmål fra   :  Johannes Larsen
Spørgsmål   :  Klaring af suppe
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Johannes Larsen   :  
Hej Johannes

Vi har en opskrift på Consomme Celestine hvor klaringen beskrives, den håber jeg du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-28
Spørgsmål fra   :  Poul Johansen
Spørgsmål   :  dessert i f.eks. en chokoladeskal med vanilleis
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg vil gerne lave en dessert i f.eks. en chokoladeskal med vanilleis, makroner i spiritus og flødeskum. Hvordan bør jeg gøre?
Bemærkninger   :  


Svar til Poul Johansen   :  
Hej Paul

Chokoladearbejde kan være noget drilsk noget hvis man ikke har de store erfaringer med det, jeg ville nok se om jeg kunns finde nogle færdiglavet chokoladeskåle, og så er resten næsten op til dig, det er jo lidt som med trifli.

Kan du ikke finde chokoladeskåle kunne du jo overveje nøddeskåle, dem mener jeg du kan købe ved bageren hvis de ikke har dem i supermarkedet.

Se opskrift på chokoladeskåle her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-27
Spørgsmål fra   :  tove kristensen
Spørgsmål   :  medisterkake
I opskriften indgår bl.a   :  vil gerne ha at vide hvad der skal til at lave farsen til en medisterkake? mvh og godt nytår Tove
Bemærkninger   :  


Svar til tove kristensen   :  
Hej Tove

Når du skriver medisterkake, så tænker jeg norsk opskrift? og medisterkaker er det vi herhjemme kalder for frikadeller, men er det det du søger??

Med venlig hilsen
Per




2011-12-27
Spørgsmål fra   :  Bjarne Madsen
Spørgsmål   :  kalvefrikando
I opskriften indgår bl.a   :  kalveinderlår heri er indstukket strimler af røget spæk,det vi er i tvivl om er de forskellige kryderier.
Bemærkninger   :  
Det er en ret min mor lavede engangimellem, nok sidste gang for ca. 15 år siden,i år døde min mor 97 år gammel så nu kan vi ikke spørge der mere. mvh. Bjarne Madsen

Svar til Bjarne Madsen   :  
Hej Bjarne

Den opskrift vi har liggende er er godt nok med skivet kød, og slet ikke sikket den ligner den opskrift som din mor lavede, men måske den alligevel kan bruges??

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-27
Spørgsmål fra   :  fouzi
Spørgsmål   :  sesamstanger
I opskriften indgår bl.a   :  recette
Bemærkninger   :  
recette

Svar til fouzi   :  
Hejsa

Hermed en opskrift på sesamstænger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-27
Spørgsmål fra   :  lene e jensen
Spørgsmål   :  virginiabread
I opskriften indgår bl.a   :  honning -ingefær-kanel-nelliker - mel- farin - potaske
Bemærkninger   :  
honningkager fra gammel tid

Svar til lene e jensen   :  
Hej Lene

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på virginiabread.

Beklager meget
Per




2011-12-25
Spørgsmål fra   :  Randi Hansen
Spørgsmål   :  appelsinsirup
I opskriften indgår bl.a   :  appelsiner sukker
Bemærkninger   :  


Svar til Randi Hansen   :  
Hej Randi

Hermed en opskrift på appelsinsirup

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-24
Spørgsmål fra   :  annette jensen
Spørgsmål   :  Hvordan laver man tomat salt
I opskriften indgår bl.a   :  Hvordan laver man tomat salt
Bemærkninger   :  
Har købt det på fisketorvet for ca ti år siden i butik spicy

Svar til annette jensen   :  
Hej Annette

Tjek denne side


Claus




2011-12-23
Spørgsmål fra   :  Grethe Kjær og Michael Hollstein Nielsen
Spørgsmål   :  vildsvine ryg med ben på ca 1,9 kg.
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har en vildsvine ryg med ben på ca 1,9 kg. Jeg er itvivl om stegetid og evt. hviletid. kan den evt. steges tidligere og lunes.( skal bruges nytårsaften efter en teater tur :-)) Tak for hjælp VH Grethe Kjær
Bemærkninger   :  


Svar til Grethe Kjær og Michael Hollstein Nielsen   :  
Hej Grethe

Jeg vil sende dig et link til vore opskrifter på vildsvineryg, som jeg håber du kan bruge til inspiration.

Se opskriften her

Tiden kommer jo meget an på hvor gennemstegt du ønsker kødet, men uanset så har det godt af at hvile 20-30 minutter inden du skærer det ud.

Ang. at stege det tidligere og så genopvarme det, det ville jeg synes var syndt, da det altid er bedst første gang, og kød nemt bliver tørt ved genopvarmning.

Med venlig hilsen
Per




2011-12-22
Spørgsmål fra   :  Joan petersen
Spørgsmål   :  Nellike småkager
I opskriften indgår bl.a   :  Nelliker Natron Mel og ????
Bemærkninger   :  
Småkager hvor dejen rulles ud. Trykkes lidt flade og bages. Imens de bage revner de. Når stængerne tages ud af ovnen skæres de på skrå til småkager

Svar til Joan petersen   :  
Hej Joan

Min første tanke er fedtebrød, men der er normalt ikke nelliker i, men nu sender jeg opskriften, måske det er den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-22
Spørgsmål fra   :  benedikte frederiksen
Spørgsmål   :  fedtfattig peberrodsalat
I opskriften indgår bl.a   :  peberrod
Bemærkninger   :  


Svar til benedikte frederiksen   :  
Hej Benedikte

Jeg vil foreslå en opskrift på flødepeberrod, og at du så prøver med en creme fine, eller milda eller hvad den nu heder, den fedtfattige flødeerstatning. Der findes en som kan piskes.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-22
Spørgsmål fra   :  søren Hansen
Spørgsmål   :  griseskank hvordan tilberedes den, og serveres hvordan og med hvad
I opskriften indgår bl.a   :  griseskank
Bemærkninger   :  
hvordan tilberedes den, og serveres hvordan og med hvad

Svar til søren Hansen   :  
Hej Søren

Vi har en gruppe med forskellige opskrifter på svineskank som jeg vil sende dig linket til, så har du lidt at vælge blandt.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-22
Spørgsmål fra   :  Tove Goth
Spørgsmål   :  Laks vikles om aspars
I opskriften indgår bl.a   :  Laks Aspars Piskefløde Sennep Ciron
Bemærkninger   :  
Aspars koges ? Laks vikles om aspars Fløde piskes smages til med sennep og citron

Svar til Tove Goth   :  
Hej Tove

Jeg ved ikke helt hvad du har tænkt dig med denne ret, om den skal ind og bage eller om den blot anrettes og serveres kold?

Skal retten ikke i ovnen skal aspargsene koges, afkøles, og omvikles med skiver af røget laks. Dressingen har jeg ikke mange kommentarer til, som jeg ser den har du opskriften der.

Med venlig hilsen
Per




2011-12-22
Spørgsmål fra   :  Inger Lumholt
Spørgsmål   :  kardemummekringler
I opskriften indgår bl.a   :  mel, smør, æg, sukker etc. og så kardemumme
Bemærkninger   :  
småkager, som vi fik som børn til jul - og nu kan jeg kun finde opskrifter på kardemommekringler som gærbrød

Svar til Inger Lumholt   :  
Hej Inger

Jeg har ladet spørgsmålet stå åben til nu i håb om at der var nogen derude som kendte denne opskrift, men desværre.

Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Per


Jeg har en gammel opskrift på kardemommekringler, som vi i min familie bager hvert år til jul. Den stammer vist fra en præstegård på Sjælland, Næstved eller Slagelse egnen og bragt til Jylland af Borch slægten, som var præsteslægt i og omkring Århus. Min bedstemor kom i præstegården i Vejerslev hos pastor Borch og fik opskriften der. Den er omregnet fra quint og lod til gram.


250 g god margarine ( endelig ikke smør)
750 g sukker
3 meget store æg
2 store tsk kanel
5 store tsk kardemomme
Knap 1 kg mel.

Margarine og sukker røres blødt - tilsæt æg. Mel og krydderier røres i. Pas på at holde dejen lidt fugtig under et fugtigt klæde. Rulles til stænger (5-6 mm i diameter) og formes som små kringler, der bages ved 200 grader til de er gyldne. Småkagerne er hårde og må dyppes i kaffen 😊. Jeg bruger røremaskine, da dejen kan være ret hård at ælte sammen ved håndkraft. Alle ingredienser skal have stuetemperatur, når der skal bages og jeg bruger god økologisk kvalitet, for at komme så tæt på kvaliteten i gamle dage. Håber dette er hvad du søger 😊

Med venlig hilsen
Berit




2011-12-21
Spørgsmål fra   :  Sissel Mathisen
Spørgsmål   :  Dessert - prinsessepudding
I opskriften indgår bl.a   :  Vet ikke, men det er mandelsmak og den er fløyelsmyk
Bemærkninger   :  
Merket Økter solgte det tidligere i Norge, men nå sier de det er å få kjøpt i Danmark. Men jeg tenkte hvis jeg fikk en oppskrift på den?

Svar til Sissel Mathisen   :  
Hej Sissel

Hermed en opskrift på prinsessebudding, som jeg håber du vil synes om, der er ikke mandelsmag i denne, men det kan du jo vælge at give den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-20
Spørgsmål fra   :  moders vilje
Spørgsmål   :  Beignetdej til friturestegte rejer
I opskriften indgår bl.a   :  hvor mange og hvor store rejer pr menneske til forret?
Bemærkninger   :  


Svar til moders vilje   :  
Hej Moders vilje

Brug 4 pr.person gå efter de störste når du köber. Beignetdej: 250g. mel 5 g salt 2 spsk. smeltet smör 1 1/2 dl. öl 2 dl lunket vand 1 spsk. cognac 2 stiftpiskede äggehvider. god appetit.

Affe




2011-12-20
Spørgsmål fra   :  kit christensen
Spørgsmål   :  kit christensen
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
søger en opskrift på flankesteg på 2400 gr & skal ikke laves på grill håber i kan hjælpe mig da jeg skal lave den i dag til min datters fødselsdag mvh kit

Svar til kit christensen   :  
Hej Kit

Der er en udskæring som heder flankesteak, og som er en del af slaget, og er et forholdsvis flad/tyndt stykke kød. Vægten synes jeg bare ikke passer med de 2.400 gram som du skriver, har kun set kødstykket på under 1.000 gram.

Så jeg tror næppe det er det samme stykke vi tænker på, så jeg kan dårligt hjælpe dig, og så er jeg jo langt fra så hurtig til at svare som du ønskede.

Beklager meget
Per




2011-12-18
Spørgsmål fra   :  sten jonshøj
Spørgsmål   :  hvad skal kernetemperaturen være v. hhv. ovnstegt dyreryg og dyrekølle?
I opskriften indgår bl.a   :  hvad skal kernetemperaturen være v. hhv. ovnstegt dyreryg og dyrekølle? tidsangivelse er ikke altid nok.
Bemærkninger   :  


Svar til sten jonshøj   :  
Hej Sten

Centrumstemperatur for dyrekød

60 grader C for rødt
62 grader C for rosa
65 grader C for gennemstegt

Herefter skal stegen hvile 20 minutter.

Med venlig hilsen
Per




2011-12-18
Spørgsmål fra   :  Inga Vinther
Spørgsmål   :  Rødkålsalat
I opskriften indgår bl.a   :  fintrevne rødkål, tilsat syltede tyttebær
Bemærkninger   :  
husker desværre ikke, hvem der serverede det, men det var virkelig lækkert.

Svar til Inga Vinther   :  
Hej Inga

Hermed en opskrift på rødkålssalat med tyttebær.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-16
Spørgsmål fra   :  peter E.
Spørgsmål   :  champnions a la creme
I opskriften indgår bl.a   :  Champnions fløde salt pebber kødglase og portvin
Bemærkninger   :  
her er spørsmålet hvis man nu er løbet tør for portvin kan man så bruge noget andet i stedet for portvin????

Svar til peter E.   :  
Hej Peter

Du kan bruge sherry i stedet for portvinen.

Med venlig hilsen
Per




2011-12-15
Spørgsmål fra   :  Kirsten Holmgård
Spørgsmål   :  Kovringer eller kauringer
I opskriften indgår bl.a   :  Husker dem som en slags overskåret bolle, der er tørret
Bemærkninger   :  


Svar til Kirsten Holmgård   :  
Hej Kirsten

Vi har en opskrift på Kouring (Kage-ring), måske det er den du leder efter?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-14
Spørgsmål fra   :  Margit Barsacq
Spørgsmål   :  rodkaal til juleanden
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Margit Barsacq   :  
Hej Margit

Hermed en opskrift på julerødkål som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-14
Spørgsmål fra   :  Liss B Hansen
Spørgsmål   :  kransekage dej
I opskriften indgår bl.a   :  marcipan æggehvider flormelis indbyrdes forhold
Bemærkninger   :  


Svar til Liss B Hansen   :  
Hej Lise

Hvis du nøjes med at søge på kransekage så kommer den en del forskellige opskrifter frem. Men jeg har fundet en frem her som vi har afprøvet og taget billeder af så den kan jeg selv stå inde for.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-13
Spørgsmål fra   :  Emil Pedersen
Spørgsmål   :  sveskeris
I opskriften indgår bl.a   :  kogte ris med svesker som vi som børn fik med mælk på risene var brune
Bemærkninger   :  


Svar til Emil Pedersen   :  
Hej Emil

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på sveskeris.

Beklager meget
Per




2011-12-13
Spørgsmål fra   :  Henriette Buchvaldt
Spørgsmål   :  Brunkager som stikkes til julefigur
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Min datter er hvedeallergiker og skal bage julekager med sin dagpleje.. De skal lave de brunkager som stikkes ud til forskellige julefigurer.. Er der nogen som ligger inde med en god opskrift..

Svar til Henriette Buchvaldt   :  
Hej Henriette

Vi har godt nok en opskrift på glutenfrie brunkager, men om den egner sig til at stikke ud ved jeg ikke, normalt så rulles brunkagedej til en pølse, som skæres i tynde skiver når den er blevet kold, gerne dagen efter.

Se glutenfrie brunkager her


Den dej som bruges til at stikke ud, mener jeg er den som heder peberkager, og den ser ud til at det ville være muligt at skifte melet ud med f.eks. finax glutenfrie melblandinger.

Jeg har så lige hørt at bagepulver og natron normalt indeholder gluten, men det har jeg ikke fået bekræftiget endnu.

Se opskrift på peberkager


Med venlig hilsen
Per




2011-12-13
Spørgsmål fra   :  vivian ulla lundqvist
Spørgsmål   :  braendte mandler
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til vivian ulla lundqvist   :  
Hej Vivian

Hermed en opskrift på brændte mandler.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-12
Spørgsmål fra   :  Hardy Toft
Spørgsmål   :  Forlårenhare
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Hardy Toft   :  
Hej Hardy

Vi har nogle stykker mere eller mindre forskellige opskrifter på forloren hare. Jeg har lavet en søgning som jeg sender et link til herunder.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-11
Spørgsmål fra   :  rut
Spørgsmål   :  Lollansk grønlangkål
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til rut   :  
Hej Rut

Vi har en opskrift på grønlangkål fra Loland, som desværre er uden mål, men jeg håber du kan bruge opskriften alligevel.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-10
Spørgsmål fra   :  Laura
Spørgsmål   :  Popcakes
I opskriften indgår bl.a   :  Chokoladekage, chokolade, Smeltet chokolade, kakao, sukker, æg, mel og bagepulver
Bemærkninger   :  
Popcakes er små stykker chokoladekage dyppet i smeltet chokolade, som så er størknet i køleskabet

Svar til Laura   :  
Hej Laura

Vi har desværre ingen opskrifter på popcakes.

Med venlig hilsen
Per




2011-12-08
Spørgsmål fra   :  kirsten wille
Spørgsmål   :  forloren gås og abrikosris
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til kirsten wille   :  
Hej Kirsten

Jeg har fundet 2 opskrifter frem som jeg håber er dem du søger?

Forloren gås


Abrikosris


Med venlig hilsen
Per




2011-12-08
Spørgsmål fra   :  gerda poulsen
Spørgsmål   :  rejer i dildsnaps
I opskriften indgår bl.a   :  rejer, dildsnaps, agurk, creme fraise m.m.
Bemærkninger   :  
har set opskriften i et madblad,men kan desværre ikke huske navnet.

Svar til gerda poulsen   :  
Hej Gerda

Vi har en opskrift som måske ikke ligner 100% men måske den kan bruges?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-07
Spørgsmål fra   :  Vera Hansen
Spørgsmål   :  franskevafler
I opskriften indgår bl.a   :  margarine mel vand eller fløde
Bemærkninger   :  


Svar til Vera Hansen   :  
Hej Vera

Er det vafler lagt sammen med smørcreme som du tænker på??

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-07
Spørgsmål fra   :  Aoan Nielsen
Spørgsmål   :  Rødkål
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Aoan Nielsen   :  
Hej Aoan

Hermed en opskrift på rødkål.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-07
Spørgsmål fra   :  Aoan Nielsen
Spørgsmål   :  brun katoflrer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Aoan Nielsen   :  
Hej Aoan

Det må være Brune kartofler du tænker på, så her kommer en opskrift.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-07
Spørgsmål fra   :  jytte jensen
Spørgsmål   :  brød som bliver bagt i olie og serveret som tilbehør til f.eks. pekinsuppe på kinarest.
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til jytte jensen   :  
Hej Jytte

Det er desværre ikke en opskrift som jeg kender og som jeg kan hjælpe med.

Med venlig hilsen
Per




2011-12-06
Spørgsmål fra   :  Jane
Spørgsmål   :  Himmerlanske klejner
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg søger efter en opskrift på himmerlanske klejner. Min svigermor kogte dem og vi fik dem nykogte og lidt lune drysset med flormelis. Jeg er ret sikker på at der var gær i dem.

Svar til Jane   :  
Hej Jane

Opskriften fra himmerland kan jeg ikke hjælpe dig med, men vi har flere opskrifter på gærklejner som du kunne prøve om de kunne bruges.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per


Det er norske klejner, min søster kogte dem også og hendes hed det samme som du siger og kan se at opskriften er den samme som norske klejner






2011-12-05
Spørgsmål fra   :  J.Laursen
Spørgsmål   :  Fyrkage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Egnsret fra Varde

Svar til J.Laursen   :  
Hej J.Laursen

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på fyrkage.

Beklager meget
Per




2011-12-05
Spørgsmål fra   :  Kurt Rehl
Spørgsmål   :  salat lyonnais
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Kurt Rehl   :  
Hej Kurt

Hermed en opskrift på salat lyonnaise.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-05
Spørgsmål fra   :  annie larsen
Spørgsmål   :  vakler i kiste
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til annie larsen   :  
Hej Annie

Må næsten være Vagtler - Cailles En Sarcophage som du tænker på, det er en del af babettes gæstebud.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-05
Spørgsmål fra   :  pia chrone
Spørgsmål   :  okse og vildt spegepølse
I opskriften indgår bl.a   :  lavet af henholdsvis oksekød og kronvildt mangler en god opskrift
Bemærkninger   :  


Svar til pia chrone   :  
Hej Pia

Vi har en kategori med forskellige pølser som jeg håber du om ikke andet kan hente inspiration fra. Der er bla. en opskrift på spegepølse af rådyrkød som jeg mener du kan bruge til kronvildt.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-05
Spørgsmål fra   :  Kirsten Pedersen
Spørgsmål   :  Amerikanske chokolade nødde kager
I opskriften indgår bl.a   :  æg sukker chokolade nødder mel og andet
Bemærkninger   :  


Svar til Kirsten Pedersen   :  
Hej Kirsten

Jeg har fundet en opskrift frem på Amerikanske cookies som jeg håber er den du søger. I opskriften bruges der Pistacienødder, men dem kan du jo skifte ud med hasselnødder hvis du synes.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-04
Spørgsmål fra   :  Bente Kisby Rasmusssen
Spørgsmål   :  havregrynskugler
I opskriften indgår bl.a   :  havregryn - flormelis - kakao - smeltet smør - fløde - vaniliesukker
Bemærkninger   :  


Svar til Bente Kisby Rasmusssen   :  
Hej Bente

Vi har mange mere eller mindre forskellige opskrifter på havregrynskugler, så jeg sender dig linket til dem alle her, så har du mulighed for at vælge den opskrift ud som du synes bedst om.

Se havregrynskugleopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-03
Spørgsmål fra   :  gerda hagelskær
Spørgsmål   :  risalamande
I opskriften indgår bl.a   :  risalamande lavet med kogte sagogryn, når det er koldt, blandes det med et evt. æggesnaps,eller lignende, men forholdene kan jeg ikke huske. På forhånd tak. Bemærkninger   :  


Svar til gerda hagelskær   :  
Hej Gerda

Det jeg sådan lige kan komme på som kunne ligne lidt, det er kejserinderis, her bliver der bla. brugt æbbelommer i en risdessert, måske den kunne bruges, og du så koger en grød på sagogryn i stedet for grødris?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-03
Spørgsmål fra   :   birgit
Spørgsmål   :  valnødder i portvin
I opskriften indgår bl.a   :  valnødder portvin vanilla
Bemærkninger   :  
gode til ost eller dessert

Svar til birgit   :  
Hej Birgit

Vi har en opskrift på karameliseret hasselnødder som jeg mener du kan bruge med valnødder i stedet.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-12-01
Spørgsmål fra   :  H.Eriksen
Spørgsmål   :  ålkvabber
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg vil gerne have flere opskrifter

Svar til H.Eriksen   :  
Hej H.Eriksen

Vi har desværre ingen opskrifter på ålekvabber.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2011

Se spørgsmålene for februar 2011

Se spørgsmålene for marts 2011

Se spørgsmålene for april 2011

Se spørgsmålene for maj 2011

Se spørgsmålene for juni 2011

Se spørgsmålene for juli 2011

Se spørgsmålene for august 2011

Se spørgsmålene for september 2011

Se spørgsmålene for oktober 2011

Se spørgsmålene for november 2011

Se spørgsmålene for december 2011