Spørgsmål efter opskrift

2009-05-31
Spørgsmål fra   :  birgit sørensen
Spørgsmål   :  laks rimmet i hyldeblomsteddike
I opskriften indgår bl.a   :  Hvordan laver man f.eks. rimmet laks
Bemærkninger   :  
Claus Meyer tilbyder laks rimmet i hyldeblomsteddike. Hvad mon det er? Er det det samme som marinering ?

Svar til birgit sørensen   :  
Hej Birgit

Vi kender ikke omtalte opskrift fra Claus Meyer, men det må være en laksefilet drysset med salt og sukker og hyldeblomsteddike hældes over.

Til en lakseside ca. 1 kg. vil 25 gram salt og 50 gram sukker, eddiken er jeg mindre sikker på men måske 1 dl. Det hele trækker ca. 24 timer i køleskabet.

Med venlig hilsen
Per




2009-05-31
Spørgsmål fra   :  jens olsen
Spørgsmål   :  bradepandekager
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til jens olsen   :  
Hej Jens

Hvis du går ind under menupunktet opskrifter, og her ind under retter, så er der et stykke nede på siden et punkt som heder kager i form, og herunder finder du bradepandekager.

Se bradepandekageopskrifter her

Du kan også bruge søgefeltet øverst til højre på siden og søge på bradepandekage.

Med venlig hilsen
Per




2009-05-29
Spørgsmål fra   :  per
Spørgsmål   :  skovhuggerens livret
I opskriften indgår bl.a   :  strbbet flæsk.salt peber paprik karry fløde
Bemærkninger   :  


Svar til per   :  
Hej Per

Vi har en enkelt opskrift på skovhuggerens livret som jeg håber svarer til det ønskede.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-28
Spørgsmål fra   :  lone gjesing
Spørgsmål   :  reception
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
forslag til buffet.reseption. der kan laves i god tid.

Svar til lone gjesing   :  
Hej Lone

Vi har en kategori med reseption hvor du kan se lidt forslag til hvad du kan servere.

Se opskriftern her

Derudover kan du servere små stykker ost på pind, sandwich generelt hvor skorperne er skåret af og delt i kvarte, små frikadeller, pølser svøbt i bacon, kransekagekonfekt.

Med venlig hilsen
Per




2009-05-28
Spørgsmål fra   :  leif løvenskjold schwartz
Spørgsmål   :  katofelsalat
I opskriften indgår bl.a   :  med flødeskum og mayonnaise og løg
Bemærkninger   :  


Svar til leif løvenskjold schwartz   :  
Hej Leif

Vi har ikke noget bud på en kartoffelsalat med flødeskum.

Beklager emget
Per




2009-05-27
Spørgsmål fra   :  birgit jørgensen
Spørgsmål   :  chokoladekage til is
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg ved bare der er mørk chokolade i. Ellers er det måake bare en mørk sandkage
Bemærkninger   :  


Svar til birgit jørgensen   :  
Hej Birgit

Brownies er rigtig god at servere til is, det er en ret tung chokoladekage.

Se browniesopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-26
Spørgsmål fra   :  birgit sørensen
Spørgsmål   :  frikadeller med bagepulver
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
står i forbindelse med din opskrift på verdens bedste kartoffelsalat(kold)

Svar til birgit sørensen   :  
Hej Birgit

Jeg kan ikke se at der står noget om frikadeller i opskriften verdens bedste kartoffelsalat(kold).

Er du sikker på det er denne opskrift? Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-25
Spørgsmål fra   :  Hjørdis Mofjeld
Spørgsmål   :  deserter med rababer
I opskriften indgår bl.a   :  rababer
Bemærkninger   :  


Svar til Hjørdis Mofjeld   :  
Hej Hjørdis

jeg en opskrift, der hedder rabarbercrumble:
400 g rabarber
150 g. sukker (da min mand har lidt diabetes, bruger jeg sødestof, der svarer til 75 gr. sukker)
1/2 vanillestang
75 gr. havregryn
10 gr. smør 100 gr. mandler
100 gr sukker(igen det halve perfect strø)
75 gr. marcipan

rabarberne lægges i et ovnfast fad,drysses m.sukker og vanillekorn. blend havregryn,smør,mandler,sukker/sødestof og marcipan, kom det over frugten bages ved 190 gr. i 25-30 min, til overfladen er gylden. serveres med vanilleis,cremefrache(smagt til med vanille eller flødeskum. jeg bruger den også til kaffe

Mvh birgit




2009-05-24
Spørgsmål fra   :  Henrik Torp
Spørgsmål   :  Fisk på stegesten
I opskriften indgår bl.a   :  Fisk på stegesten
Bemærkninger   :  


Svar til Henrik Torp   :  
Hej Henrik

Jeg kender ikke stegesten, så jeg kan desværre ikke hjælpe.

Med venlig hilsen
Per




2009-05-23
Spørgsmål fra   :  Anja
Spørgsmål   :  Noget m Champignon
I opskriften indgår bl.a   :  Champignon/birkes/chilli
Bemærkninger   :  
Hej :-) Plejer nu godt at kunne finde det jeg skal bruge her på sitet men ikke denne gang. Kan i måske hjælpe? -Søger en opskrift på nogle kolde, måske marinerede champignon som er "rullet" i birkes og som har et hint a chili i smagen. Håber I kan hjælpe. VH Anja

Svar til Anja   :  
Hej Anja

Det var heller ikke en opskrift som vi havde.

Men vi har nu ud fra din beskrivelse skrevet en opskrift ned som vi nu har afprøvet og taget billeder til.

Så håber jeg blot at den falder i din smag.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-23
Spørgsmål fra   :  inger lise
Spørgsmål   :  bagekatofler mikroovn
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til inger lise   :  
Hej Inger

Jo altså, du tager bare nogle bagekartofler, og ska de vaskes så gør du det, men sørg for at tørre dem godt bagefter. Så tager du en skarp kniv og stikker et kryds i dem. (godt dybt, men ikke igennem ) Ligger dem på et stykke køkkenrulle i microovnen. Giv dem fuld effekt. Kan ikk give dig noget bud på tid, da det afhænger meget a størrelsen på kartoflerne. Men ca. 15 min i det hele er et meget godt bud. Når de så er færdige. pakker du dem i staniol, så holder de siig varme længere.

VH Anja




2009-05-22
Spørgsmål fra   :  grinnie
Spørgsmål   :  Stærk Peking suppe
I opskriften indgår bl.a   :  hakket kød, bambusskud, forårsløg el. porrer. chili, guledrødder, svampe og andet jeg ikke helt ved.
Bemærkninger   :  
Jeg har fundet de opskrifter hvor der bruges skært kød / kylling mørbrad osv. men det er altså ikke det vi får på de kinesiske reatauranter vi har besøgt, og det er altså rigtig mange ... hihihi... Vil blive rigtig glad hvis i kan hjælpe.

Svar til grinnie   :  
Hej Grinnie

Vi har ikke yderligere opskrifter end de opskrifter med skært kød som du selv har fundet.

Beklager meget
Per




2009-05-22
Spørgsmål fra   :  Anna Marie Dyrmose
Spørgsmål   :  Broccolisalat med bacon og rosiner
I opskriften indgår bl.a   :  Broccoli, bacon, rosiner
Bemærkninger   :  


Svar til Anna Marie Dyrmose   :  
Hej Anne!

Du skal bare skrive "broccolisalat" i søgefeltet her på kogebogen.dk så kommer der en del, men de ligner hinanden og er næsten alle med de ingredienser du søger.

VH Anja

Se broccolisalater her






2009-05-20
Spørgsmål fra   :  susanne melander
Spørgsmål   :  avocadosorbet
I opskriften indgår bl.a   :  avocado mynte
Bemærkninger   :  
er er noget som har en opskrigt på avocado/mynte sorbet

Svar til susanne melander   :  
Hej Susanne

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på avocado sorbet.

Beklager meget
Per




2009-05-20
Spørgsmål fra   :  Karen-Louise Slej
Spørgsmål   :  Zaten
I opskriften indgår bl.a   :  Urter og ting fra haven.
Bemærkninger   :  
Spises som morgenmad i Libanon. Betragtes som næsten åndeligt.

Svar til Karen-Louise Slej   :  
Hej Karen-louise

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Zaten.

Beklager meget
Per




2009-05-18
Spørgsmål fra   :  eva jensen
Spørgsmål   :  løgpulver
I opskriften indgår bl.a   :  hvordan kan man selv lave løgpulver eller løggranulat
Bemærkninger   :  


Svar til eva jensen   :  
Hej Eva

Løgpulver mener jeg er blendet/granuleret tøret løg, så jeg tror jeg ville hakket løget fint og tørre det i ovnen ved 50 grader C, hvor længe ved jeg ikke, men til det er gennemtørret.

Det er ikke noget jeg har afprøvet.

Med venlig hilsen
Per




2009-05-18
Spørgsmål fra   :  bodil ejstrup
Spørgsmål   :  sovs til kalvemørbrad
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til bodil ejstrup   :  
Hej Bodil

Det havde nu været rart hvis du havde skrevet lidt om hvad du havde i tankerne, der er rigtig mange muligheder for sovs til en kalvemørbrad. Det afhænger også noget af hvilket tilbehør du vil servere til.

Et bud kunne være en kantarelsauce, og en pommes røsti, nye gulerødder og blomkål.

Se kantarelsauceopskrift her


Med venlig hilsen
Per




2009-05-18
Spørgsmål fra   :  Elizabeth Christensen
Spørgsmål   :  Le Kougelhopf
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Opskrift fra Alsace, Spises til vin

Svar til Elizabeth Christensen   :  
Hej Elizabeth

Det har ikke været muligt at finde frem til opskriften på Le Kougelhopf.

Beklager meget
Per




2009-05-17
Spørgsmål fra   :  eva
Spørgsmål   :  AvocatoRand
I opskriften indgår bl.a   :  Avokado Rand uden Ymer
Bemærkninger   :  


Svar til eva   :  
Hej Eva

Det har ikke været muligt at finde frem til en mælkefri avocadorand.

Beklager meget
Per




2009-05-17
Spørgsmål fra   :  eva
Spørgsmål   :  Pandekager /lagkagecrem
I opskriften indgår bl.a   :  Pandekager uden mælk Lagkagekrem uden mælk
Bemærkninger   :  


Svar til eva   :  
Hej Eva

Når du går ind under de mælkefrie opskrifter, så er det muligt at søge på netop mælkefrie opskrifter, ikke det søgefelt øverst på siden som går igen på alle sider, men det som er lige over kategorierne midt på siden.

Se mælkefrie pandekager her

Se mælkefri lagkagecreme her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-17
Spørgsmål fra   :  Hans Jensen
Spørgsmål   :  Stegte rågeungebryster
I opskriften indgår bl.a   :  Findes der eventuelt en marinade eller skal de steges med bløde løg som engelsk bøf.
Bemærkninger   :  


Svar til Hans Jensen   :  
Hej Hans

Jeg kender ikke meget til råger, så marinade eller som engelsk bøf ved jeg ikke.

Men vi har et par opskrifter på rågeunger som du måske kan bruge ?

Se rågeopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-16
Spørgsmål fra   :  Sanne
Spørgsmål   :  fasan på grill
I opskriften indgår bl.a   :  findes der en opskrift på fasan på grill? På forhånd tak Sanne
Bemærkninger   :  


Svar til Sanne   :  
Hej Sanne

Vi har ikke en afprøvet opskrift, men her er vore bud på hvordan det kunne gøres.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-14
Spørgsmål fra   :  Kingo Roland Jensen
Spørgsmål   :  Hornfiskeruller
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Kingo Roland Jensen   :  
Hej Kingo

Du kan bruge søgefeltet øverst på kogebogen til at finde langt de fleste opskrifter.

Jeg har søgt på hornfiskerulle og jeg vil her sende linket til denne søgning, så har du mulighed for at vælge den opskrift som du synes bedst om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-13
Spørgsmål fra   :  Lizza Fogh
Spørgsmål   :  dessert med citron
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Lizza Fogh   :  
Hej Lizza!

Hvad med en citronis..??

Her kommer ihvertilælde en opskrift på en go en a slagsen;

1 Æggeblomme
140g sukker
1 cirton (skal: fint revet. saft: presset)
1/2 l. piskefløde.
1 æggehvide.

Pisk æggeblomme og sukker hvidt og skummende.

Pisk hviden stiv

pisk fløde stiv med saft+skal fra citronen.

Vend de det hele fra de 3 skåle sammen. Forsigtigt så du ikke slår luften ud a.

Puttes i en bøtte m. låg og fryses, eller du kan køre det i ismaskinen. Men denne is kan puttes direkti i frysesen uden du ska røre i den med jævne mellemrum. Den krystallisere nemlig ikke...

VH Anja




2009-05-13
Spørgsmål fra   :  laurits
Spørgsmål   :  platkage
I opskriften indgår bl.a   :  kogte ris og bagt som pandekage paa pande; mindre end en pandekage men 2-3 gange saa tyk
Bemærkninger   :  
det var en ret min mor lavede, naar der evt. i forbindelse med ris ret var blevet ris i overskud, blev spist som pandekage

Svar til laurits   :  
Hej :)

Du skal bare søge på "klatkager" her på kogebogen.dk så kommer der en del opskrifter.

Se klatkageopskrifter her:

VH. Anja




2009-05-13
Spørgsmål fra   :  inger
Spørgsmål   :  norges kage
I opskriften indgår bl.a   :  sammenlagt kage med fløde/creme
Bemærkninger   :  


Svar til inger   :  
Hej Inger

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på norsk kage.

Beklager meget
Per




2009-05-12
Spørgsmål fra   :  Bent M.
Spørgsmål   :  Prins Henrik Suppe
I opskriften indgår bl.a   :  Løg, Æbler, Tomatpasta, karry
Bemærkninger   :  


Svar til Bent M.   :  
Hej Bente

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Prins Henrik Suppe

Beklager meget
Per




2009-05-12
Spørgsmål fra   :  Karen Madsen
Spørgsmål   :  blomkålssalat
I opskriften indgår bl.a   :  blomkål, løvstikke, hele mandler + marinade
Bemærkninger   :  
Opskrift af Nikolai Kirk Fik den serveret ved stor fest på Gisselfeld Slot efteråret 2008

Svar til Karen Madsen   :  
Hej Karen

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på blomkålssalat.

Beklager meget
Per




2009-05-11
Spørgsmål fra   :  bent pedersen
Spørgsmål   :  ryg fra en sika
I opskriften indgår bl.a   :  ca.2 kg.ryg fra en sika
Bemærkninger   :  
skal den steges som dyre ryg på ca.2 kg mvh.bent NB.skal bruges 15/05

Svar til bent pedersen   :  
Hej Bent

Normalt kan du forvente et svar inden for 7 dage, men vi er for tiden noget bagefter med besvarelserne så dette svar kommer meget for sent, og faktisk har jeg ikke et nøjagtigt svar til dig da jeg er usikker på forhold mellem rådyr som er det vi har flest opskrifter med og så sika.

Det er ikke så meget selve vægten, men mere tykkelsen på kødet/fileterne.

Se dyrerygopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-10
Spørgsmål fra   :  
Spørgsmål   :  Gammeldags gær kringle
I opskriften indgår bl.a   :  Hej, jeg vil blive rigtig rigtig taknemmelig for hvis, I vil hjælpe mig med at finde opskriften på "Gammeldags gær kringle".Den er bagt efter den gammeldags måde.TAK
Bemærkninger   :  


Svar til   :  
Hej!

Prøv den her:

2dl. lunken mælk
230g. smeltet afkølet magarine
50g. gær
1 æg
2 spsk sukker
ca. 400g mel.
Fyld:
150g. sukker
100g. hakkede smuttede mandler
150g. blødt smør
2 håndfulde rosiner
evt. gul kage creme.

Bland mælk m. magarinen og opløs gæren her i. tilsæt så gær og de 2 spsk. sukker og melet.

Ælt godt igennem tilsæt og sæt til hævning til dejen har dobbel størrelse.

Når dejen har hævet færdig, rulles den til 2 stænger. På hver stang fordeles fyldet, placer det midt på, så du nu kan folde dejen over så den "lukkes" midt på... drys med lidt sukker og mandler.

Stryg stængerne m. sammenpisket æg. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Håber du kan bruge opskriften.

VH Anja







2009-05-10
Spørgsmål fra   :  Hanne
Spørgsmål   :  Mallorcinsk suppe
I opskriften indgår bl.a   :  diverse grønsager
Bemærkninger   :  
fyldig

Svar til Hanne   :  
Hej Hanne

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Mallorcinsk suppe.

Beklager meget
Per




2009-05-10
Spørgsmål fra   :  helle bendsen
Spørgsmål   :  KULFI. IS
I opskriften indgår bl.a   :  FLØDE, ELLER ANDET. KARDEMOMME MANDLER.
Bemærkninger   :  
FRYSES I EN LILLE LER BOVLE. JEG HAR SMAGT DET I GOA. INDIEN

Svar til helle bendsen   :  
Hej Helle

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kulfiis.

Beklager meget
Per




2009-05-10
Spørgsmål fra   :  børge carstens
Spørgsmål   :  svinekød hakket formes som bøf
I opskriften indgår bl.a   :  svinekød hakket formes som bøf
Bemærkninger   :  


Svar til børge carstens   :  
Hej Børge

Det må næsten være karbonade eller krebinetter du tænker på.

Se karbonadeopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-09
Spørgsmål fra   :  OLTh
Spørgsmål   :  chokoladecrossaint
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
chokoladecrossaint tilbydes i DSB´s Morgencomplet

Svar til OLTh   :  
Hej Olth

Vi har en opskrift på Chokoladecroissant her som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-09
Spørgsmål fra   :  birgit weller
Spørgsmål   :  fedtfattig franskbrød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til birgit weller   :  
Hej Birgit

Generelt siger man at opskrifter med fedtennergiprocent under 30 er fedtfattige, så jeg vil sige at de fleste franskbrød og brød er fedtfattige. Men det hvide mel feder også selvom det ikke er fedt.

Men måske det er noget med kerner og f.eks. revet gulerod du har i tankerne? Jeg vil sende et link her til vore opskrifter på franskbrød måske du kan finde noget der passer dig.

Se franskbrødsopskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-09
Spørgsmål fra   :  m jørgensen
Spørgsmål   :  kagemand/kone uden mælk
I opskriften indgår bl.a   :  er der nogen der har en opskrift på en kagemand bagt med spelt mel og evt soyamælk.
Bemærkninger   :  


Svar til m jørgensen   :  
Hej M

Vi har en enkelt opskrift på en brunsvigerkagemand uden æg, jeg kan ikke se om det er sådan en opskrift du søger, men her kommer den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-09
Spørgsmål fra   :  leif løvenskjold schwartz
Spørgsmål   :  is opskrifter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til leif løvenskjold schwartz   :  
Hej Leif

Hvis du går ind under menupunktet opskrifter, og her vælger punktet med retter så er der her et punkt som heder kolde desserter hvor der er flere typer is og masser af opskrifter.

Se isopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-08
Spørgsmål fra   :  kimhesselberg
Spørgsmål   :  bryllupskage i etager
I opskriften indgår bl.a   :  med marcipan udenom og med marcipanroser
Bemærkninger   :  


Svar til kimhesselberg   :  
Hej Kim

Vi har ingen erfaringer med bryllupskager, så ud over de opskrifter på bryllupskager vi har liggende kan vi desværre ikke hjælpe.

Se bryllupskageopskrifter

Med venlig hilsen
Per




2009-05-07
Spørgsmål fra   :  leif løvenskjold schwartz
Spørgsmål   :  krøderikage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til leif løvenskjold schwartz   :  
Hej Leif

Vi har en del forskellige opskrifter på krydderkager som jeg vil sende et link til her. Så har du mulighed for selv at vælge den opskrift du synes bedst om.

Se krydderikageopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-06
Spørgsmål fra   :  tove
Spørgsmål   :  kalvefrikasee
I opskriften indgår bl.a   :  kalvekød med ærter, gullerødder og asparges
Bemærkninger   :  


Svar til tove   :  
Hej Tove

Jeg mener at frikasse staves med to s.

Jag har lavet en søgning her som jeg vil sende linket til.

se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-05
Spørgsmål fra   :  mette strøm
Spørgsmål   :  kasavabrød eller som kartoffel
I opskriften indgår bl.a   :  kogt kasavarod eller kasavabrød
Bemærkninger   :  
jeg kan ikke finde en opskrift på nogen af delene og har hørt, at kasava kan være giftig ( saften ), hvis man ikke bruger den rigtigt?

Svar til mette strøm   :  
Hej Mette

Jeg kender slet ikke kasava, og hvis den kan være giftig så skal jeg vist holde mig helt fra at give råd omkring den.

Med venlig hilsen
Per




2009-05-05
Spørgsmål fra   :  Ole Bilbo
Spørgsmål   :  pistaciemousse
I opskriften indgår bl.a   :  med farinsyltede brombær.
Bemærkninger   :  
Har smagt den på Sørup Herregård. M.v.h. Ole Bilbo

Svar til Ole Bilbo   :  
Hej Ole

Jeg har fundet en opskrift frem på pistaciemousse, men de farinsyltede brombær har vi desværre ikke opskrift på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-02
Spørgsmål fra   :  Lisa
Spørgsmål   :  kartoffelsouflee
I opskriften indgår bl.a   :  ´Kartoffel æg smør
Bemærkninger   :  
Bruges som tilbehør

Svar til Lisa   :  
Hej Lisa

Jeg har lavet en søgning efter kartof souf da jeg var i tvivl om stavningen, og jeg får nogle resultater frem som jeg vil sende linket til her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-01
Spørgsmål fra   :  BACIU
Spørgsmål   :  tzatichi
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til BACIU   :  
Hej Baciu

Hermed en opskrift på Tzatziki.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2009-05-01
Spørgsmål fra   :  margitg
Spørgsmål   :  Krydderrier
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg kunne godt tænke mig hvad friske urter passer til, og måske plante i et par krukker på terressen. findes der ikke et skema om det... m.v.h. Margit G

Svar til margitg   :  
Hej Margit

Jeg vil sige at det er jo meget smag og behag hvilke krydderurter der passer til hvad. Så jeg synes du skal tage udgangspunkt i de krydderurter som du bruger nu her.

Persille er jo meget brugt, men den skal fornyes hvert år da den går i frø 2. år, den kan sagtens bruges selvom den er gået i stok, men der bliver ikke ret mange grønne blade.

Timian kan overvintre, og den kan faktisk stå ude hele vinteren og være grøn og kan bruges, det gælder også for rosmarinen.

Esdragon kan også overvintre, men den visner og kan ikke bruges om vinteren.

Kørvel og dild, kan du også prøve med, men jeg syntes de er sværer at få pæne.

Basilikum kan blive rigtig flot, men den skal have det varmt, så den mener jeg skal i vinduskarmen.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2009

Se spørgsmålene for februar 2009

Se spørgsmålene for marts 2009

Se spørgsmålene for april 2009

Se spørgsmålene for maj 2009

Se spørgsmålene for juni 2009

Se spørgsmålene for juli 2009

Se spørgsmålene for august 2009

Se spørgsmålene for september 2009

Se spørgsmålene for oktober 2009

Se spørgsmålene for november 2009

Se spørgsmålene for december 2009