Spørgsmål efter opskrift

2007-08-31
Spørgsmål fra   :  jessily vargas
Spørgsmål   :  spareribs/sparerips marinerede
I opskriften indgår bl.a   :  ja ingredienser til marinerede
Bemærkninger   :  
hvordan marinere det og køges det

Svar til jessily vargas   :  
Hej Jessily

Jeg er selv helt vild med de amerikanske spareribs så dem vil jeg sende opskriften på her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-31
Spørgsmål fra   :  Kirstine
Spørgsmål   :  Pålægskagemand
I opskriften indgår bl.a   :  Bolledejkagemand som er bagt, og derefter pyntet med div. pålæg og pynt
Bemærkninger   :  


Svar til Kirstine   :  
Hej Kirstine

Jeg har aldrig selv prøvet at lave en pålægskagemand, men det skulle være en franskbrødsdej som bruges til bunden, jeg ville så tro at den skulle deles i 2 før den pyntes med pålæg, pålæget kan du jo variere efter smag.

Med venlig hilsen
Per




2007-08-30
Spørgsmål fra   :  Bettina Løje
Spørgsmål   :  Marineret oksefilet
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg leder efter en opskrift, som er bilevet vist i tv, med en oksefile marineret i en dark lager øl med noget citron og jeg tror det var frisk rosmarin og enebær. Håber i kan hjælpe mig
Bemærkninger   :  


Svar til Bettina Løje   :  
Hej Bettina

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på marineret oksefilet.

Men måske du selv kunne prøve dig frem, du kan sikkert huske ca. hvor meget øl der skal bruges, og af citronen skal du sikert bruge skalden og evt. lidt af appelsinsaften, den hvide skal kan give lidt bitter afsmag så derfor bruges denne ikke, enebær kan du evt knuse inden den hældes i marinaden.

Oksefilettens fedtlag ridses og den puttes i en frysepose og marinaden hældes over, lægges i et passende fad og stilles i køleskabet og marinere natten over, min 12 timer.

Fileten tages op og tøres af. Læg den i bradepanden på en rist og brun den nederst i ovnen ved 250 grader C. Tag oksefileten ud efter 10 minutter.

Skru ovnen ned til 150 grader C. Sæt atter fileten nederst i ovnen. Tag den ud efter 65 minutter og mål med stegetermometer kødets temperatur. Kødets centrumstemperatur skal vise 65 grader C, før oksefileten er færdig. Den er nu rosastegt.

Fileten hviler ca 20 minutter før der skæres skiver af den.

Selve stegetiden har mere afhængig af tykkelsen på fileten end vægten, men det sikreste resultat opnår du ved brug af stegetermometer.

Med venlig hilsen
Per




2007-08-30
Spørgsmål fra   :  Gitte Christensen
Spørgsmål   :  opskrifter til en bagemaskine
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Har fået en bagemaskine,men mangler gode opskrifter

Svar til Gitte Christensen   :  
Hej Gitte

Der plejer da ellers gerne at følge opskrifter med??

Men hvis du vælger menupunktet opskrifter og kører lidt ned på siden her så finder du et punkt som heder tilberedning, og igen lidt nede på siden finder du bagemaskine.

Der er pt. kun 3 opskrifter, men det er da bedre end ingen.

Se bagemaskineopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-29
Spørgsmål fra   :  Christel Thordsen
Spørgsmål   :  Bønner, flæsk og pærer(Tysk: Bohnen Speck und Birnen)
I opskriften indgår bl.a   :  Grønne bønner, røget snitte,pærer,salt,peber, persille
Bemærkninger   :  
Min mor lavede ofte denne ret, som er sammenkogt. Det hele jævnes, når det er færdig kogt, og en masse Persille drysses i, og omrøres før retten serveres. Der serveres kogte kartofler til. Om det er alle ingredienser, ved jeg ikke helt nøje.

Svar til Christel Thordsen   :  
Hej Christel

Jeg har fundet frem til en opskrift som jeg så har oversat til dansk, håber den er oversat korrekt.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-29
Spørgsmål fra   :  marie hagensen
Spørgsmål   :  æbletærte
I opskriften indgår bl.a   :  har i en opskrift på en æbletærte som blir skåret i dejen og med piskede æggehvider ovenpå,noget a la bedstefar kage
Bemærkninger   :  


Svar til marie hagensen   :  
Hej Maria

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på æbletærte a la bestefar skæg kage.

Du kunne evt. prøve med opskriften på bedstefarskæg og skifte syltetøjet ud med æbler.

Med venlig hilsen
Per




2007-08-29
Spørgsmål fra   :  edith harbo
Spørgsmål   :  tilbehør til blåskimmelost
I opskriften indgår bl.a   :  portvin ahornsirup valdnødder
Bemærkninger   :  
skal koges

Svar til edith harbo   :  
Hej Edith

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på tilbehør til blåskimmelost.

Beklager meget
Per




2007-08-27
Spørgsmål fra   :  Lisette
Spørgsmål   :  Pernodsauce
I opskriften indgår bl.a   :  Hejsa! Søger en opskrift på desser-sauce med pernod i. Nogen der kender en sådan? M.v.h. Lisette
Bemærkninger   :  


Svar til Lisette   :  
Hej Lisette

Du kunne bruge en coulis smagt til med pernod, ellers har jeg ikke nogle bud på en opskrift.

Se coulisopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-27
Spørgsmål fra   :  Britta Irene Christensen
Spørgsmål   :  pandekager med is
I opskriften indgår bl.a   :  pandekager med is med noget drys bestående af nogle nøddder og rosiner der var ristet i et eller andet evt. tilsat rom eller lign.
Bemærkninger   :  


Svar til Britta Irene Christensen   :  
Hej Britta

Det tilbehør som du beskriver kender jeg ikke, og det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift.

Beklager meget
Per




2007-08-26
Spørgsmål fra   :  Kirsten Svenningsen
Spørgsmål   :  Mosakka
I opskriften indgår bl.a   :  hakket oksekød og kartofler i skiver
Bemærkninger   :  


Svar til Kirsten Svenningsen   :  
Hej Kirsten

Den originale musaka laves med både kartofler og auberginer, men du kan fint nøjes med kartofler eller bruge squash i stedet for aubergine.

Se musakaopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-26
Spørgsmål fra   :  Annemette Møller
Spørgsmål   :  japansk syltede ingefær ( til Sushi )
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Annemette Møller   :  
Hej Annemette

Jeg kender ikke forskellen på japanske syltede ingefær og så opskriften som vi har liggende her på kogebogen, så jeg håber blot at du kan bruge opskriften her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-26
Spørgsmål fra   :  Sanne
Spørgsmål   :  hokkeido
I opskriften indgår bl.a   :  har nogen en god opskrift med hokkeido - ikke suppe for det har jeg. Jeg er så heldig at have denne smukke frugt i min have, men ved meget lidt om hvad jeg kan anvende den til. P å forhånd tak
Bemærkninger   :  


Svar til Sanne   :  
Hej Sanne

Du kan bruge funktionen "tøm køleskabet" til at søge efter enkelte ingredienser, jeg har lavet en søgning efter hokaido som jeg vil sende til dig her.

Se hokaidoopskrifter her

Jeg er i tvivl om hokaido staves med et eller to k, der findes opskrifter med begge stavemåder.

Med venlig hilsen
Per




2007-08-26
Spørgsmål fra   :  Anni Wacht
Spørgsmål   :  Syltning
I opskriften indgår bl.a   :  Agurker eller asier.
Bemærkninger   :  
Når der i en sylteopskrift står at man skal komme en dildskærm i, i hvilket stadium skal dildskærmen så være? Skal den være i blomst, eller med frø? Kan man sylte zucchini ligesom asier?

Svar til Anni Wacht   :  
Hej Anni

Det er som regel dildskærme i frø som bruges.

Courgette, zucchini, squash, kært barn har mange navne, squash er det mest brugte og der har jeg en opskrift på squash syltet som asier som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-24
Spørgsmål fra   :  Siri
Spørgsmål   :  libanesisk
I opskriften indgår bl.a   :  jeg vil overraske en ven med noget ekstra ordinært libanesisk... nogle gåde råd eller forslag? :)
Bemærkninger   :  
jeg vil overraske en ven med noget ekstra ordinært libanesisk... nogle gåde råd eller forslag? :)

Svar til Siri   :  
Hej Siri

Jeg har ikke selv den store kendskab til det libanesiske køkken, så jeg havde håbet at der var nogle af brugerne her som kunne hjælpe, men der har desværre ikke meldt sig nogen, så du må nøjes med linket til de libanesiske opskrifter som vi trods alt har her på kogebogen.

Se libanesiske opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-23
Spørgsmål fra   :  Jakob Jakobsen
Spørgsmål   :  Svenske pandekager?
I opskriften indgår bl.a   :  Syltetøj (Tyttebær?) Stegt røget flæsk.
Bemærkninger   :  
Sidst jeg var i Sverige, fik jeg nogle pandekager med stegt røget flæsk og syltetøj (tyttebær?) til. Har ledt efter opskriften i lang tid men har ikke haft held endnu.

Svar til Jakob Jakobsen   :  
Hej Jakob

Vi har en opskrift på flæskepandekager hvor der godt nok ikke bliver brugt røget flæsk, men det kan du jo vælge at gøre, så denne opskrift vil jeg sende til dig her og håber du syntes om den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-23
Spørgsmål fra   :  Mum
Spørgsmål   :  Rolade
I opskriften indgår bl.a   :  Hindbær marmelade, eller andet.
Bemærkninger   :  
Må gerne kan rulles kold. Skal den ha` over/undervarme? Midderste eller nederste rille i ovnen? På forhånd tak.

Svar til Mum   :  
Hej Mum

Dej:
50ghasselnødder,3æg,200g. sukker,125g. hvedemel,1/2 vaniliestang, 1tsk. bagepulver, 2tsk. kakao. fyld. 250g. jordbær el. hindbær, 21/2dl. piskefløde.

Hak nødderne,del æg i blomme og hvider. Pisk hvider stive og kom det halve sukker i af nogle gange. pisk blommer med resten af sukkeret,. sigt melet,vaniliekorn,bagepulver og kakao i ægemassen og rør den sammen med æggehviden. bages i form med en papirsform på 30*40, drys nødder over. sættes i en forvarmet ovn på 200gr. i 6-8min.vendes ud på sukker drysset papir og rulles med bagepapir som "fyld" til afkøling. Når bunden er afkølet, piskes fløden og smøres på. foldes med skiver af frugten. Kan fryses let før serveringen, så er lettere at skære.

Velbekomme
kirstine




2007-08-23
Spørgsmål fra   :  Tove Thomsen
Spørgsmål   :  Makronpladekage
I opskriften indgår bl.a   :  Det er en pladekage.hvor der rørres en bund, som fordeles på pladen. derefter røres en makron masse som lægges oven på.
Bemærkninger   :  


Svar til Tove Thomsen   :  
Hej Tove

Det er ikke en opskrift jeg selv har prøvet endnu, men jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-22
Spørgsmål fra   :  Pia Gertz
Spørgsmål   :  mad fra den Domikanske Republik
I opskriften indgår bl.a   :  gerne forretter fra ovennævnte republik eller fra De Vestindiske Øer
Bemærkninger   :  


Svar til Pia Gertz   :  
Hej Pia

Vi har desværre ikke ret mange opskrifter fra den verdensdel, og slet ikke fra de lande du nævner.

Beklager meget
Per




2007-08-21
Spørgsmål fra   :  torben nielsen
Spørgsmål   :  hjemmesyltede kapers
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Kan nogen hjælpe mig med en opskrift på syltning af kapers? Kan grønne hyldebær syltes som kapers? Jeg ved man kan anvende frøene fra tallerkensmækkere, men kan man også anvende de grønne hyldebær?

Svar til torben nielsen   :  
Hej Torben

Ja det kan du god. Har denne opskrift.

1/2 kg grønne hyldebær 1/2 L vand, 150 g salt, 50 g sukker.

Lage : ca 3 dl eddike, 2 laurbærblade, 1 knsp. peber, 1/4 tsk muskatblomme, 1/2 tsk atamon.

Rib og skyl bærrene, læg dem i en krukke lagvis med salt og sukker og hæld vandet over.Læg en skollet tallerken over, så alle bærrene bliver under. Dagen eftersies saltlagen fra, og bærrene afdryppes godt. Eddike, laurbærblade og krydderier gives et opkog.Tilsæt atamon og hæld den varme lage over bærrene. Bind krukken til med det samme.

Med venlig hilsen
Jeannette




2007-08-20
Spørgsmål fra   :  marianne
Spørgsmål   :  hornfiske rogn
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg har fået en potion hornfiske rogn, men ved ikke hvad jeg kan bruge det til, og hvordan det skal laves

Svar til marianne   :  
Hej Marianne

Jeg har aldrig hørt at man kan bruge hornfiskerogn, så jeg ved ikke hvad du skal gøre ved den.

Der er dog en som har sendt en kommentar til dit spørgsmål og som skriver at den er meget bitter.

Med venlig hilsen
Per




2007-08-19
Spørgsmål fra   :  jane andersen
Spørgsmål   :  fondant au chocolat
I opskriften indgår bl.a   :  chokolade - smør - flormelis - mel og...? og hvordan????
Bemærkninger   :  
varm dessertkage med smeltet chokolade i midten. Pyntet med flormelis.

Svar til jane andersen   :  
Hej Jane

En venlig bruger har sendt os denne opskrift på fondant au chocolat som jeg håber du vil blive glad for.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-19
Spørgsmål fra   :  Anna
Spørgsmål   :  Dej til friturestegt indbagte kylling/rejer
I opskriften indgår bl.a   :  æg, mel, sukker?
Bemærkninger   :  
Hej. Jeg ville gerne vide hvordan de laver dejen på thai-restaurenter til indbagte kylling og rejer? Jeg prøvede i dag med æg, mel og sukker, men de blev ikke helt så sprøde og smagte ikke lige sådan. På forhånd tak for hjælpen :-)

Svar til Anna   :  
Hej Anna

Jeg har en dej som kommer fra en ret der hedder ku lo yuk men er med svinekød. Dejen har jeg siden brugt både til rejer og kylling.

75 g mel
salt
1 fed knust hvidløg el. 1 tsk. hvidløgspulver
100 ml mælk
1 tsk. løgpulver

Med venlig hilsen
Jane




2007-08-19
Spørgsmål fra   :  Birte Jørgensen
Spørgsmål   :  Festtærte
I opskriften indgår bl.a   :  Firkantet festtærte, med hel sandwichbrød skåret på den lange led. Tunsalat el. skinke smøres ud på brødet.
Bemærkninger   :  
Tærten pyntes med rejer og laks, siderne smøres med mayonnaise el. creme fraiche duppes med spinat el. snittet grøn salat. Jeg husker desværre ikke resten, men kan I finde opskriften, ville jeg blive glad. Venlig Hilsen Birte Jørgensen

Svar til Birte Jørgensen   :  
Hej Birte

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på festtærte med rejer og laks.

Beklager meget
Per




2007-08-18
Spørgsmål fra   :  Jytte Sørensen
Spørgsmål   :  nem wienerbrødsdej
I opskriften indgår bl.a   :  husker ikke ingredienserne men blot at det var vigtigt at smør/ margarine ikke blev smulret men skulle hakkes groft med 2 knive i melet.
Bemærkninger   :  
Conrad og Emil optrådte for mange år siden i tv.Deres opskrift havde jeg fra en avis,men den er forsvundet.Det var en nem dej at lave. Den skulle ikke rulles ud som anden Wienerbrødsdej,men blev alligevel lidt " bladet " og luftig.

Svar til Jytte Sørensen   :  
Hej Jytte

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på nem wienerbrødsdej, vi har kun de traditionelle opskrifter med indruldning af smørret.

Beklager meget
Per




2007-08-14
Spørgsmål fra   :  anette nielsen
Spørgsmål   :  dessertkage/chokoladekage
I opskriften indgår bl.a   :  rigtig chokolade, nødder(har altid brugt valnødder),æg,sukker,hvedemel, smeltet margarine/smør der blev vendt i dejen til sidst. bages i bradepande
Bemærkninger   :  
det er en lidt svampet kage som smager rigtigt godt med is eller flødeskum og frisk frugt

Svar til anette nielsen   :  
Hej Anette

Det er ikke så nemt at finde en bestemt chokoladekage, der findes jo så mange, men jeg tror og håber det er lykkedes at finde den rigtige opskrift frem til dig her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-14
Spørgsmål fra   :  AB Madsen
Spørgsmål   :  grønne pandekager m. reje og æggefyld
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg savner en opskrift på grønne pandekager med en form for reje og æggefyld. Jeg forestiller mig den grønne del til pandekagedejen er spinat
Bemærkninger   :  


Svar til AB Madsen   :  
Hej AB

Jeg har fundet en opskrift frem på grønne pandekager til dig her, fyldet svare dog ikke helt til det ønskede, men det kan være at du selv kan eksperimentere med det.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-13
Spørgsmål fra   :  Elsebeth Madsen
Spørgsmål   :  Melongazpacho
I opskriften indgår bl.a   :  Vandmelon, rød peber, hvidløg, chili og måske mere
Bemærkninger   :  
Kold suppe, serveret som forret, garneret med hakket persille

Svar til Elsebeth Madsen   :  
Hej Elsebeth

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her, den garneres dog ikke med persille, men det kan du jo vælge at gøre.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-13
Spørgsmål fra   :  Cecilia
Spørgsmål   :  Madtærte
I opskriften indgår bl.a   :  Hvordan laver man "æggemassen" til forskellige madtærter, når man ikke kan tåle æg (og det gerne må være fedtfattigt)
Bemærkninger   :  
Jeg er æggeallergiker, men kunne godt tænke mig, at kunne lave "de sædvanlige" madtærter med "æggemasse" og valgfrit fyld

Svar til Cecilia   :  
Hej Cecilia

Det eneste jeg har kunnet finde frem til er en opskrift hvor der bruges 3 dl. mælk og 2 tsk. ægerstatning, jeg har bare ikke selv nogen erfaring med ægerstatninger så om den bliver stiv ved jeg ikke.

Ægerstatningen kunne være 50 g. hørfrø og 3 dl. kogende vand.
Kom hørfrøene i en skål, hæld det kogende vand over og lad det stå ca. 1 time. rør rundt nogle gange. Si slimen fra, når den er kold ved at presse massen så godt som muligt gennem en trådsigte. Der bliver ca 2. dl og 2 spsk. svarer til ca 1 æg.

Med venlig hilsen
Per




2007-08-11
Spørgsmål fra   :  Else Munkholm
Spørgsmål   :  figendesert
I opskriften indgår bl.a   :  figner
Bemærkninger   :  
Hvad gør jeg med alle mine friske figner fra træet - kan de fryses - hvordan kan jeg konservere dem til senere brug - ?

Svar til Else Munkholm   :  
Hej Else

Voms madleksikon har en god beskrivelse af figner som jeg håber du kan få glæde af.

Besøg hjemmesiden her

Her på kogebogen har vi også en del opskrifter som du måske kan finde inspiration i.

Se figenopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-11
Spørgsmål fra   :  hanne lønfeldt
Spørgsmål   :  tarteletter glutenfri
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
det er opskriften på selve tarteletten jeg søger.

Svar til hanne lønfeldt   :  
Hej Hanne

Jeg har fundet denne opskrift frem som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-10
Spørgsmål fra   :  Inge Olesen
Spørgsmål   :  beudasuppan
I opskriften indgår bl.a   :  kogt på evt. skærpekødsben og evt. grøntsager og ihvertfald med ris.
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Olesen   :  
Hej Inge

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på beudasuppan.

Beklager meget
Per




2007-08-08
Spørgsmål fra   :  nils sundby-sørensen
Spørgsmål   :  jødesteg
I opskriften indgår bl.a   :  oksekød eller kalvekød
Bemærkninger   :  
jødesteg var på menuen på visse restauranter i 50`-erne og kunne fås mod bestilling hos visse slagtere. jeg søger oplysning om udskæring og tilberedning og tilbehør.

Svar til nils sundby-sørensen   :  
Hej Nils

Jeg har læst at hele tyndstegen skulle kaldes for jødesteg, men mere ved jeg desværre ikke.

Beklager meget
Per




2007-08-08
Spørgsmål fra   :  Maria
Spørgsmål   :  Iskembe coaba (mavesuppe)
I opskriften indgår bl.a   :  mavesæk fra lam
Bemærkninger   :  
det er en mavesuppe som meget få laver, hovedindgrediensen er mavesæken fra et lam

Svar til Maria   :  
Hej Maria

Så lykkedes det at finde frem til den ønskede opskrift på Iskembe corbasi (Mavesuppe), håber du vil syntes om den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-05
Spørgsmål fra   :  Anne Bøgeskov Østergaard
Spørgsmål   :  Kosheri
I opskriften indgår bl.a   :  små Linser (røde/grønne?) tomat sprødstegte løg, ofte pyntet med
Bemærkninger   :  
Vidunderlig vegetarisk ret som vi fik meget på rundrejse i Egypten. Kunne købes overalt, billigt og lækkert både koldt og varmt. Ved ikke om det staves Kosheri. Har ledt længe og mange steder efter opskrift uden held. På forhånd tusind tak!!

Svar til Anne Bøgeskov Østergaard   :  
Hej Anne

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Kosheri.

Beklager meget
Per




2007-08-05
Spørgsmål fra   :  Richard Søegaard
Spørgsmål   :  Blåbærmarineret andebryster
I opskriften indgår bl.a   :  Ande/gåse bryster marineret i blåbær + kryderurter + honning
Bemærkninger   :  
Kødet bliver næsten helt blåt

Svar til Richard Søegaard   :  
Hej Richard

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på blåbærmarinerede andebryster.

Beklager meget
Per




2007-08-04
Spørgsmål fra   :  T.K.Hansen
Spørgsmål   :  Orlye dej til panering
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Bruges til stegning i gryde med olie, rejer,bananer osv, dej svulmer op og bliver meget sprød. Hilsen T.K.Hansen

Svar til T.K.Hansen   :  
Hej T.K.

Jeg har funet en opskrift på orleydej frem til dig her som jeg håber du vil syntes om.

Se orleydejopskrift her

Med venlig hilsen
Per




2007-08-02
Spørgsmål fra   :  Lisbeth Hansen
Spørgsmål   :  is der er lavet på æggeblommer og kaffefløde som bliver varmet op.
I opskriften indgår bl.a   :  æggeblommer,vaniliestænger, kaffefløde,sukker,æggehvider,piskefløde?til pynt coctalibær,chokolade
Bemærkninger   :  
Hej jeg har før haft en opskrift på is der er lavet på kaffefkøde hvor,ingridienserne bliver varmet op i en gryde og det varmes til kogepunktet under omrøring, hvad der ellers skal bruges kan jeg bare ikke huske jeg vil blive rigtig glad hvis i kan hjælpe mig med den rigtige opskrift.På forhånd tak M.V.H Lisbeth Hansen

Svar til Lisbeth Hansen   :  
Hej Lisbeth

Det er ikke en opskrift som jeg er stødt på, men det lyder jo somom at du selv har de fleste af ingredienserne, så jeg syntes det måtte være muligt at du kan prøve dig frem, når du laver is skal du huske at bruge pasteuriserede æggeblommer og hvider.

Med venlig hilsen
Per




2007-08-01
Spørgsmål fra   :  Jens Ravnborg
Spørgsmål   :  ripsgele til diabetiker
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Jens Ravnborg   :  
Hej Jens

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2007

Se spørgsmålene for februar 2007

Se spørgsmålene for marts 2007

Se spørgsmålene for april 2007

Se spørgsmålene for maj 2007

Se spørgsmålene for juni 2007

Se spørgsmålene for juli 2007

Se spørgsmålene for august 2007

Se spørgsmålene for september 2007

Se spørgsmålene for oktober 2007

Se spørgsmålene for november 2007

Se spørgsmålene for december 2007