Spørgsmål efter opskrift

2006-06-30
Spørgsmål fra   :  annie jakobsen morilla
Spørgsmål   :  orangekoldcreme
I opskriften indgår bl.a   :  jeg fik paa en restaurant sidst jegt var i danmark en chokoladeparfait med orangekoldcreme
Bemærkninger   :  
I har för hjulpet mig for jeg har spurgt om cöliaki, og det har jeg väret meget glad for. Paa forhaand tak.

Svar til annie jakobsen morilla   :  
Hej Annie

Jeg er ikke sikker på at jeg kan hjælpe dig denne gang, men jeg har fundet en opskrift frem her som du kan se om det skulle være den rigtige.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-30
Spørgsmål fra   :  Edith Thomsen
Spørgsmål   :  Marillenknödel fra Østrig
I opskriften indgår bl.a   :  Abrikos
Bemærkninger   :  
"Kugler" eller boller med abrikos i, som koges i let saltet vand.

Svar til Edith Thomsen   :  
Hej Edith

Jeg har fået hjælp til at oversætte denne opskrift og håber den er korrekt oversat så du kan få glæde af den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-29
Spørgsmål fra   :  Winni Christoffersen
Spørgsmål   :  Amarettiis
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg vil prøve at lave amaretiis, men hvor finder jeg amarettikager? eller kan de hedde noget andet? jeg kan simpelthen ikke finde dem.
Bemærkninger   :  


Svar til Winni Christoffersen   :  
Hej Winni

Jeg kender ikke selv denne kage, men jeg har fundet den på oskars spisekammer, jeg syntes dog at den ligner makroner, og jeg har da også fundet en opskrift på Amarettiis her på kogebogen, og der er det makroner som bruges.

Mit italienske er ikke så godt, men jeg mener at amereto er noget med mandler.

Besøg Oskars spisekammer her

Se opskriften på Amarettiis her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-29
Spørgsmål fra   :  Grete Dahl-Olsen
Spørgsmål   :  brune bella gomba svampe
I opskriften indgår bl.a   :  Venligst sende mig 1 til flere forretter med brune bella gomba svampe. Tak venlig hilsen Grete
Bemærkninger   :  


Svar til Grete Dahl-Olsen   :  
Hej Grete

Jeg kender ikke den nævnte brune bella gomba svampe, og har ikke kunnet finde frem til opskrifter på den.

Beklager meget
Per




2006-06-29
Spørgsmål fra   :  Carina Jørgensen
Spørgsmål   :  Chokoladefondant
I opskriften indgår bl.a   :  Chokolade Æg Æggeblommer Mel Sukker Smør
Bemærkninger   :  
Jeg kender ingredienserne, men ikke forholdt imellem dem. Den opskrift der findes her på siden skal fryses, men det jeg søger er en bagt udgave af chokoladefondant.... Kan I hjælpe? Med venlig hilsen Carina Jørgensen Kan I hjælpe ?

Svar til Carina Jørgensen   :  
Hej Carina

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-29
Spørgsmål fra   :  Lone Asiyoun
Spørgsmål   :  Foundüe.
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har aldrig prøvet foundüe og ved ikke hvad man kan bruge til det ud over små kødstykker!?

Svar til Lone Asiyoun   :  
Hej Lone

Vi har en kategori med mange forskellige opskrifter på fondue hvor jeg mener du kan hente inspiration til din fondue.

Se fondueopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-27
Spørgsmål fra   :  irene
Spørgsmål   :  Reje fond
I opskriften indgår bl.a   :  Hej Her i huset spiser vi mange fjordrejer som vi selv fanger.. jeg piller rejen så der er både rogn og hoved og hvad der ellers bliver når man piller rejer. Min mand spiser rogn, hoved ja næsten alt på sådan en reje. Hvordan laver jeg en god fond ud af alle de skaller. Vi får jo meget til overs når jer kun spiser REJEN. Jeg håber på lidt hjælp da der er mange skaller til overs. Håber i kan læse det da jeg er lidt ordblind. Men ellers nyder jeg meget jeres opskrifter har meget glæde af dem. Mange hilsner ksil
Bemærkninger   :  


Svar til irene   :  
Hej Irene

Det virker måske som spild, men der er ikke så meget kraft tilbage i skallerne at det kan svare sig at lave en fond på dem.

Med venlig hilsen
Per




2006-06-27
Spørgsmål fra   :  poul erik bertelsen
Spørgsmål   :  snitzel - mixikano
I opskriften indgår bl.a   :  snitzel med stærk rød sovs med champignon m.m.ris og pomfrites serveres der til
Bemærkninger   :  


Svar til poul erik bertelsen   :  
Hej Poul

Jeg har ikke kunnet finde den eksagte opskrift, men jeg har fundet en opskrift her som du måske kan bruge i mangel på bedre.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-26
Spørgsmål fra   :  Annnalise
Spørgsmål   :  Franskbrød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Det skal være en opskrift man kan slå op om aften og bage om morgeren

Svar til Annnalise   :  
Hej Annalise

Jeg har fundet en opskrift på koldhævet franskbrød frem til dig som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-25
Spørgsmål fra   :  Anne Mette Skytt
Spørgsmål   :  Lasange
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg søger opskriften på lakse lasange med spinat... Er der nogen der kan hjælpe mig?
Bemærkninger   :  


Svar til Anne Mette Skytt   :  
Hej Anne Mette

Jeg har fundet et par opskrifter på lasagne frem til dig, så har du lidt at vælge imellem.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-25
Spørgsmål fra   :  Conja Jeske
Spørgsmål   :  Grøn kartoffelsalat
I opskriften indgår bl.a   :  Kartofler, mayonaise, bernaiseessens, purløg. yoghurt eller ymer, det kan jeg ikke huske, salt og peber. Jeg har alle kortene fra Chefkokken, men lige nummer 27 i salat gruppen er blevet væk. Jeg bliver meget glad, hvis I kan hjælpe mig, for det er en virkelig god salat. Med venlig hilsen Conja Jeske.
Bemærkninger   :  


Svar til Conja Jeske   :  
Hej Conja

Det er så heldigt at 2 af vore brugere har været så venlige at sende os opskriften.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-22
Spørgsmål fra   :  Pi
Spørgsmål   :  Matze
I opskriften indgår bl.a   :  Matze
Bemærkninger   :  
Matze er anvendt i mange kosher retter ! Hvordan laves det ? hvor købes det ? Det er en form for brød, der anvendes som grundlag for mange retter, både rigtig mad, og flere desserter !

Svar til Pi   :  
Hej Pi

Matze er usyret brød, og det er så dette brød som males og bruges i forskellige retter som du skriver, du kan bruge fint rasp i stedet, men matzomel kan også købes i jødiske forretninger.

Jeg har en opskrift på brøde som jeg vil sende med her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-22
Spørgsmål fra   :  Laila Strandby
Spørgsmål   :  wiernergryde
I opskriften indgår bl.a   :  hvidkål, gulerødder, knoldselleri, porrer, løg, karfofler, karry, salt og peber, margarine, vand, øl, som skal erstattes med andet væske. Dertil rugbrød og frikadeller
Bemærkninger   :  


Svar til Laila Strandby   :  
Hej Laila

Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på wienergryde.

Beklager meget
Per




2006-06-22
Spørgsmål fra   :  Bente
Spørgsmål   :  Hyldeblomstsaft sødet med honning
I opskriften indgår bl.a   :  Hyldeblomstsaft sødet med honning
Bemærkninger   :  
Vil gerne lave hyldeblomstsaft, men syntes at der skal kolosale mængder sukker til. Kan man søde med honning i stedet??? Hvis, hvor meget honning skal man da bruge, for at erstatte 1 kg sukker?

Svar til Bente   :  
Hej Bente

Jeg har desværre ikke kunnet finde frem til et forhold mellem sukker og honning, så du bliver nok nødt til at prøve dig frem.

Beklager meget
Per




2006-06-20
Spørgsmål fra   :  Vibeke Thang
Spørgsmål   :  Bazella Libanesisk opskrift
I opskriften indgår bl.a   :  Skært oksekød,rødvin løg,hvidløg kanel,salt peber,
Bemærkninger   :  
Set denne ret i et program fra BBC Food hvor der blev lavet mad til 3 fodboldspiller i uge 24

Svar til Vibeke Thang   :  
Hej Vibeke

Jeg har desværre ikke kunnet finde frem til den ønskede opskrift, men måske du selv kan finde den på deres hjemmeside, jeg sender linket med her.

Besøg BBC Food her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-19
Spørgsmål fra   :  Mette Teilmann
Spørgsmål   :  Semi fredo
I opskriften indgår bl.a   :  Pisket æggehvide, pisket æggeblommer, flødeskum, hindbær, sukker, ristede mandler
Bemærkninger   :  
Det er en italiensk dessert. Den minder om is,fordi den skal ligge i fryseren et par timer...

Svar til Mette Teilmann   :  
Hej Mette

Semi fredo skulle betyde halvkold på Italiensk og vi har været så heldig at Else har sendt os en opskrift som du kan se herunder.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-18
Spørgsmål fra   :  Thora Agerholm
Spørgsmål   :  piroger
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg vil gerne have opskriften på piroger som er gode når de er kolde. I har flere opskrifter på siden men jeg har svært ved at se hvilke der kan spises kolde.

Svar til Thora Agerholm   :  
Hej Thora

Jeg kender desværre ikke så meget til pirogeopskrifterne at jeg kan oplyse hvilke der er bedst kolde, der bliver du desværre nok nødt til at prøve dig frem.

Med venlig hilsen
Per




2006-06-15
Spørgsmål fra   :  Bettina Kristensen
Spørgsmål   :  Pandekagesuppe.
I opskriften indgår bl.a   :  Ja, pandekager....
Bemærkninger   :  
Hej ! D. 3. februar 2006 spurgte Michelle efter opskriften på pandekagesuppe. Den er meget nem at finde. Pandekagesuppe, som er en lækker og let ret fra Østrig hedder på tysk/østrigsk "Frittatensuppe". Så meget simpelt søger man på "frittatensuppe" på www.google.dk og frem kommer stribevis af opskrifter på pandekagesuppe. Venlig hilsen Bettina fra Aalborg.

Svar til Bettina Kristensen   :  
Hej Bettina

Det er rigtig dejligt at du har taget dig tid til at hjælpe med dette spørgsmål, jeg har skrevet en lille opskrift ind som jeg har sendt til Michelle, så selv om det er lang tid siden hun har stillet spørgsmålet så håber jeg hun kan bruge din hjælp.

Med venlig hilsen
Per




2006-06-14
Spørgsmål fra   :  Jon Lykke
Spørgsmål   :  Amerikansk / West
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hej Dk-Kogebog. Jeg har i min tid i Danmark, nydt utrolig meget glæde af jeres site. I er en af de inspirationskilder, der har gjort at jeg i dag virkelig elsker at lave mad. Jeg holder en stor "Wild West" fest om en måned, og hvad laver man af mad? Jeg har Kidneybeans, Ris, Chili con carne, Chiken Wings og fyldt Aubergine. Kan i komme på mere?

Svar til Jon Lykke   :  
Hej Jon

Det første jeg lige kommer i tanke om er spareribs, men vi har jo en kategori med opskrifter fra forskellige lande, heriblandt Amerika, måske du kan finde noget der.

Se Amerikanske opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-14
Spørgsmål fra   :  Kirsten Juhl
Spørgsmål   :  Krondyrkølle
I opskriften indgår bl.a   :  Krondyrkølle helstegt, hvor længe skal den have i grill, vi har tænkt os at ligge den udbenede kølle ned til kullende adskildt med sten og tilsidst brude den normalt i grillen. Den vejer 8 kilo, hvorlænge skal den have?
Bemærkninger   :  


Svar til Kirsten Juhl   :  
Hej Kirsten

Jeg mener at hvis du kan holde varmen på grillen omkring de 200 grader C gennem hele stegetiden så skal en 8 kg kølle have omkring 6 timer.

Et stegetermometer skal vise omkring 70 grader C for gennemstegt, og så skal kødet lige have lov til at hvile under folie en 20 minutters tid inden du begynder at skærer skiver af den.

Med venlig hilsen
Per




2006-06-14
Spørgsmål fra   :  kristien riis
Spørgsmål   :  rosensovs
I opskriften indgår bl.a   :  ??
Bemærkninger   :  
Jeg her for nogle år siden læst en opskrift på laksemousse men rosensovs af vores dejlige Kirsten Hyttemeyer, men kan ikke finde opskriften nogen steder, kan jeg få hjælp her, så vil jeg blive meget glad. På forhånd tak og mange hilsner Kristian Riis.

Svar til kristien riis   :  
Hej Kristien

Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på rose sauce.

Beklager meget
Per

Vi har været så heldige at Tove Olsson nu har sendt os opskriften på rosensovs, så den kan ses herunder.

Se rosensovsen her






2006-06-14
Spørgsmål fra   :  Mikael Rosenkilde
Spørgsmål   :  Kogt skinke til pålæg
I opskriften indgår bl.a   :  Rå skinke (?)
Bemærkninger   :  
Hvordan laver jeg en kogt skinke til pålæg a la den italienske (prosciutto cotto), som er meget saftigere og mere smagfuld end den danske ?

Svar til Mikael Rosenkilde   :  
Hej Mikael

Prosciutto cotto betyder jo blot kogt skinke, og jeg har ikke kunnet finde en nærmere opskrift på hvordan de gør i italien så jeg må desværre skuffe dig.

Beklager meget
Per




2006-06-11
Spørgsmål fra   :  B.J,Hillmann
Spørgsmål   :  comichon
I opskriften indgår bl.a   :  hvad er en comichon, set i en opskrift for frikadeller
Bemærkninger   :  


Svar til B.J,Hillmann   :  
Hej B.J.

Jeg mener at comichon er det samme som drueagurker, måske syltede.

Med venlig hilsen
Per

Pi skriver efterfølgende:

Det er ikke drue agurker ! Det er meget mindre, men er en agurk type ! Saltede og syltede, meget koncentreret i smagen.




2006-06-08
Spørgsmål fra   :  Lisbet E Bjerg
Spørgsmål   :  pastrami
I opskriften indgår bl.a   :  Hele blandede kødmarinadekrydderier
Bemærkninger   :  
hvad er Hele blandede kødmarinadekrydderier ?

Svar til Lisbet E Bjerg   :  
Hej Lisbeth

Jeg er ikke helt klar over hvad der menes med kødmarinade krydderier, men det kunne være lauerbærblade, hele peberkorn, hele enebær måske hele nelliker.

Med venlig hilsen
Per




2006-06-08
Spørgsmål fra   :  Lisbet E Bjerg
Spørgsmål   :  silikoneforme
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har prøvet at bage en chokoladekage i silikoneform og den blev kun bagt i det øverste ,det der var nede i formen var ikke hævet det var helt kompakt hvad er gjort galt?det er et voss komfur jeg har.
Bemærkninger   :  


Svar til Lisbet E Bjerg   :  
Hej Lisbeth

Jeg kan kun tro du har brugt for meget varme eller for lidt hævemiddel. Jeg har aldrig problemer med mine siliconeforme og bruger dem hver gang jeg bager.

Jeg bager ved 180 gr. varmluft og altid midt i ovnen og ellers føljer jeg bare indholdet i opskriften. Tiden kan variere i forhold til metalforme, så tjek med en stegenål med jævne mellemrum, da kagen ofte er færdig min. 10-15 min. før.

Jeg laver også min lasange i siliconeform, for så er det super nemt at vaske formen ren bagefter.

Med venlig hilsen
Lotte




2006-06-08
Spørgsmål fra   :  Elly Christensen
Spørgsmål   :  Grøntsagstærter
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg efterlyser en nem/god opskrift på en Grøntsagstærte som kan varieres med alle mulige slags grøntsager og evt. med kød..altså en "grundopskrift" som aldrig "slår fejl". Gerne enn med æg/fløde + enn med dej. Kan alle tærter laves i forvejen evt. fryses og lunes senere? - tak -
Bemærkninger   :  


Svar til Elly Christensen   :  
Hej Elly

jeg kan desværre ikke give dig en grundopskrift på grønsagstærter, så du må nok prøve dig lidt frem, når du så har fundet en opskrift der passer dig rigtig godt så kan jeg ikke se at der skulle være noget i vejen for at bruge den med andet fyld.

Vi har lidt forskellige opskrifter på grønsagstærter her som du måske kan bruge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-08
Spørgsmål fra   :  Lisbet E Bjerg
Spørgsmål   :  kødmarinadekrydderier til pastrami
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg vil gerne prøve at lave pastrami men jeg vil gerne have oplysning om kødmarinadekrydderier

Svar til Lisbet E Bjerg   :  
Hej Lisbeth

Jeg har fundet en opskrift på hjemmelavet pastrami frem til dig, håber du vil kunne bruge denne.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-07
Spørgsmål fra   :  Annemette From
Spørgsmål   :  Opskrifter til bagemaskine
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Opskrifter på bagværk der kan bruges i bagemaskine

Svar til Annemette From   :  
Hej Annemette

Vi har desværre ikke opskrifter til bagemaskine.

Beklager meget
Per




2006-06-06
Spørgsmål fra   :  Mona Sjøstrøm
Spørgsmål   :  Skordillia
I opskriften indgår bl.a   :  Kartofler (vist italiensk kartoffelmos)
Bemærkninger   :  


Svar til Mona Sjøstrøm   :  
Hej Mona

Det hedder Scordalia og er faktisk ret nem.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Lotte




2006-06-06
Spørgsmål fra   :  Katrine
Spørgsmål   :  Icing
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg søger en opskrift på icing til en bryllupskage, som ikke er lige så "hård" idet som almindelige icings er - altså dem til at lave pynt med m.m. Den skal gerne kunne hældes på kagen som almindelig glasur, men stivne og blive hård som icing. Hvordan klarer man den?

Svar til Katrine   :  
Hej Katrine

Jeg har lige lavet en bryllupskage, som jeg pyntede med hjemmelavet guf. Den blev super flot. Den bliver selvfølgelig ikke hård, men det holdt rigtig godt. Jeg kan desværre ikke huske den præcise opskrift, men du skal piske past. æggehvider helt stive. Så skal du koge noget sirup og alm. sukker med lidt vand. Når det koger hældes det langsomt i hvider under konstant piskning, og du skal blive ved med at piske til skummet er (næsten) koldt. Smag evt på det undervejs, for at vurdere hvor sødt du vil have det. Er supernemt at sprøjte eller smøre på, og dækkede de "grimme" kanter flot.

Held og lykke!
Agnete




2006-06-05
Spørgsmål fra   :  Lise P
Spørgsmål   :  Beregning af vin
I opskriften indgår bl.a   :  Hvormeget vin skal jeg beregne til en 60 års fødselsdag vi bliver 70 voksne. Røget ørred til forret, og lam og nøddepate til hovedret. div. søde desserter.
Bemærkninger   :  


Svar til Lise P   :  
Hej Lise

Jeg har hørt en kok efter hvad man beregner af vin, og han mener det er 1 flaske pr. næse alti i alt, men du ved sikkert lidt om gæsterne, om det er nogen der drikker meget eller lidt, og så mener jeg at selv netto kan du lave aftaler med omkring at levere ubrugte flasker tilbage.

Med venlig hilsen
Per

Jeg har så netop modtaget følgende fra Carsten:

Til forretten skal du bruge 30-35 flasker hvidvin, det er tit en god ide at have to forskellige, en tør og en halvsød. Til hovedretten skal du bruge 40-45 flasker halvtør rødvin. Og til desserten en sød hvidvin eller evt. en italiensk marsala! Ovenstående er blot en ledetråd, kendskab til gæsterne er vigtigst.




2006-06-05
Spørgsmål fra   :  Inge Hansen
Spørgsmål   :  Kartoffelgrøntsagsfad!
I opskriften indgår bl.a   :  Kogte kartofler i skiver, revne gulerødder, skinke og morneysovs
Bemærkninger   :  
Morneysovsen gør denne ret meget lækker. Kan desværre ikke huske forholdene.

Svar til Inge Hansen   :  
Hej Inge

Det har desværre ikke været muligt at skaffe den ønskede opskrift på Kartoffelgrønsagsfad.

Beklager meget
Per




2006-06-05
Spørgsmål fra   :  Margit Kragh
Spørgsmål   :  Noget med kaffekage
I opskriften indgår bl.a   :  kakao, kagge
Bemærkninger   :  
Mine børn efterlyser en kage jeg lavede da de var børn. Jeg kan ikke finde opskriften og håber på hjælp. Man laver en creme hvori der b.l.a. er kakao. Så laver man en pulverblanding med kakao sukker og noget andet jeg ikke kan huske. Først kommer man cremen i en form og derefter den anden blandingen ( eller også er det omvendt) og til sidst hælder man kaffe over hvorefter den bages i ovnen. Der serveres flødeskum til.Det er en kage man ikke spiser meget af, da det så bliver for vammelt. Jeg tror måske det er en amerikansk kage men jeg er ikke helt sikker.

Svar til Margit Kragh   :  
Hej Margit

Det er desværre ikke en opskrift som jeg kender, men har du prøvet at kigge vore opskrifter med kaffekage igennem, måske du kan få øje på den.

Se kaffekageopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2006-06-04
Spørgsmål fra   :  Birgit
Spørgsmål   :  syltetøj uden sukker
I opskriften indgår bl.a   :  alt slags frugt
Bemærkninger   :  
søger en opskrift på syltetøj uden brug af sukker og sødemidler,hvad kan jeg bruge istedet for

Svar til Birgit   :  
Hej Birgit

Vi har jo en kategori med opskrifter for diabetes, og her er der også en del forskellige sylteopskrifter som jeg håber du kan bruge, hvis det er at du har diabetes så vil jeg dog foreslå at du investerede i diabetesforeningens bog om syltning for diabetiker, den heder Sødt og surt, her er der bedre generelle råd omkring syltning uden sukker.

Se sylteopskrifter for diabetiker her

Du skal være opmærksom på at der er højt indhold af naturligt sukker i mange frugter, så diabetiker kun må få små mængder søde frugter.

Med venlig hilsen
Per




2006-06-02
Spørgsmål fra   :  Else Jensen
Spørgsmål   :  Guldagerkage
I opskriften indgår bl.a   :  mørdej, med bl.a. pærer og chokoladestykke i
Bemærkninger   :  
kagen kan købes hos Guldbageren i Esbjerg

Svar til Else Jensen   :  
Hej Else

Jeg er bange for at det er en opskrift udviklet af Guldbagerene, jeg har i hvert fald ikke kunne skaffe en opskrift.

Beklager meget
Per




2006-06-01
Spørgsmål fra   :  Johnna Vibeke Højrup
Spørgsmål   :  bistik
I opskriften indgår bl.a   :  mel-gær-surmælksprodukt-vand-æg-sukker. nødder-sukker-mælk-smør
Bemærkninger   :  


Svar til Johnna Vibeke Højrup   :  
Hej Johnna

Elly har sendt denne opskrift på Bistik som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2006

Se spørgsmålene for februar 2006

Se spørgsmålene for marts 2006

Se spørgsmålene for april 2006

Se spørgsmålene for maj 2006

Se spørgsmålene for juni 2006

Se spørgsmålene for juli 2006

Se spørgsmålene for august 2006

Se spørgsmålene for september 2006

Se spørgsmålene for oktober 2006

Se spørgsmålene for november 2006

Se spørgsmålene for december 2006