Jordbærcreme

Jordbærcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
1
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 gram Jordbær, frost 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
De frosne jordbær optøes og blendes med flormelis.

Husblasen udblødes i vand, knuges fri for væde og smeltes i spsk. varmet hyldeblomstsaft og røres i puréen.

Lad blandingen stivne let før den blandes med den stiftpiskede fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 87316 gange,
og udskrevet 967 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (113 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3688 (878 kcal)
KJ pr. 3688 (878 kcal)
Vægt ialt 458 gram
Vægt pr. 458 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 804 KJ (191 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 27.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-22 16:28:40
Det er mærkeligt at der skal hyldeblomst i cremen men elsker den her hjemmeside

  -   2013-12-13 17:14:38
Det var en rigtig god opskrift men ville nu sige at den er rigtig god til sandkage blandet med små stykker chokolade mums....

  -   2005-01-01 01:01:01
for mange flormelis