Panerede skrubbefileter

Panerede skrubbefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Panerede skrubbefileter, billede 4 Panerede skrubbefileter, billede 1 Panerede skrubbefileter, billede 2 Panerede skrubbefileter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skrubbefilet
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Fileten vendes først i mel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Steges ved jævn varme i smør.

Lad dem dryppe af på dobbelt køkkenrulle og tryk også overfladen med køkkenrulle, så noget af fedtstoffet opsuges.

Kan serveres med kogte kartofler, brunet smør og eller remulade og en citron ved siden.





karakterer:
Opskriften er vist 30641 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (143 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6060 (1442 kcal)
KJ pr. Pers. 1515 (360 kcal)
Vægt ialt 840 gram
Vægt pr. Pers. 210 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 721 KJ (171 kcal)
Protein 15.1 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu