Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Risgrød I

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Grød og Vælling

Hovedingrediens : Gryn / Korn

GrødrisHøjtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :

Risgrød I, billede 4 Risgrød I, billede 1 Risgrød I, billede 2 Risgrød I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Grynene skylles i koldt vand. Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring. De skyllede gryn hældes i under stadig omrøring og grøden koges nu ca. 1 time ved meget svag varme under tætsluttende låg, mens der jævnlig røres heri.
Saltes ved anretningen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 18960 gange,
og udskrevet 138 gange.


Energi:
KJ total 9040 (2152 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 2254 gram
Vægt pr. Pers. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 401 KJ (95 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Risgrød I

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu