Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fyldte chokolader med chilifondant

Antal: 30 stk.

Ret : Slik

Hovedingrediens : Diverse produkter

Diverse chokoladeHøjtid: Jul

Indsendt :


Ingredienser:
300 g.mørk eller lys chokolade til skallerne
 lidt hvid chokolade
 
 Fyld
1 dl.piskefløde
175 g.glukose
175 g.sukker
1 lilletørret chili
 


Opskrift:

Kom fløde, glukose, sukker og chili i en tykbundet gryde, og varm langsomt op, til sukkeret er smeltet. Rør så lidt som muligt. Lad blandingen småkoge ved svag varme i 8 minutter. Tag chilien op. Kom lidt af karamelmassen i et glas isvand. Den skal akkurat sætte sig på den teske, du putter ned i vandet. Lad massen afkøle ved stuetemperatur, mens du støber formene.
Temperer chokoladen.
Pensl formene og fyld dem helt op med chokolade, tøm ud igen og stil skallerne til hurtigt at sætte sig i fryseren et par minutter.

Kom den afsvalede fondant i og stil koldt i 5 minutter. Hæld chokolade over top ( der altså er bunden) og skrab rent langs kanten. Stil tørt og køligt, til det er størknet, og vend så chokoladerne ud. Skal stå mørkt og køligt, men ikke i køleskabet.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (61 stemmer)

Opskriften er vist 15393 gange,
og udskrevet 302 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


AB  -  2009-12-01 22:43:42
Hvor længe kan de holde sig gode?

Chokomanen:  -  0000-00-00 00:00:00
NØJ! Den vil jeg prøve! Muuuums! :D