Champignon a la creme

Champignon a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Champignon a la creme, billede 4 Champignon a la creme, billede 1 Champignon a la creme, billede 2 Champignon a la creme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Skær rodenden af champignonerne. Skyl dem nogle gange, men lad dem ikke ligge i vand. Skær dem i skiver på langs ad stokken.

Smelt smørret i en gryde og kom svampene i og svits dem et par min. Drys hvedemel over under konstant omrøring. Rør fløden i og kog stuvningen ved svag varme ca. 5 min til tilpas tykkelse. Smag den til med krydderier med citronsaft.

Server den som forret på ristet brød pyntet af med en dusk persille og evt. en skive brødsteg bacon.

Tips:

Kan også serveres som tilbehør til fisk og kød.





karakterer:
Opskriften er vist 74067 gange,
og udskrevet 782 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5160 (1228 kcal)
KJ pr. Pers. 1290 (307 kcal)
Vægt ialt 789 gram
Vægt pr. Pers. 197 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 654 KJ (155 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu