Piroger med svinekød

Piroger med svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
400 g.hvedemel
1 dl.lunkent vand
1 dl.lunkent mælk
25 g.gær
1 spsk.sukker
1 knsp.salt
1 spsk.olie
 
 Fyld:
250 g.hakket svinekød
200 g.krabbekød, hakket (evt. fra dåse)
1 løg, hakket
2 spsk.sojasauce
2 spsk.østerssauce
1 æg
1 spsk.maizenamel
 salt
 peber
 
 Desuden:
 Olie til friturestegning
 
Opskrift:
Dej:
Opløs gæren i væsken til dejen. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt det til en smidig dej, som hæver et lunt sted, ca. 30 minutter

Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadrater.

Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til. Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne, og fold dem sammen. Frituresteg dem, til de er gyldne.

Tips:

Piroggerne skal ikke laves for store. Dejen "vokser" når den frituresteges. Lav evt. lidt mere dej, så der helt sikkert er nok til kødfyldet. Der kan anvendes lidt mindre krabbekød end angivet.





karakterer:
Opskriften er vist 16491 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-14 16:18:15
Skal kødet brunes af før det kommes på??