Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Oksekødsfyld til tacos

Antal: 12 Tacos

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsOprindelsesland : Mexico - Mexicansk - Mexicanske

Indsendt :

Oksekødsfyld til tacos, billede 4 Oksekødsfyld til tacos, billede 1 Oksekødsfyld til tacos, billede 2 Oksekødsfyld til tacos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hakket løg
2 spsk.olie
500 g.magert, hakket oksekød
1 rød peberfrugt
 
2 fedhvidløg
1 tsk.oregano tørret
2.5 dl.tomatpure
 
2 røde chilipeber
0.5 oksebouillontern
 
12 tacosskaller
 


Opskrift:

Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Tilsæt peberfrugt i tern.

Tilsæt finthakket hvidløg, origano og så meget tomatpure', at du får en ret tyk sauce.

Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med 1/2 oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk.

Portionen passer til 12 Tacoskaller eller 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) sammen med salat og salsa.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (91 stemmer)

Opskriften er vist 97405 gange,
og udskrevet 2972 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Maria Paiman  -  2011-12-09 22:41:33
helt fantastisk, god mad til børn