Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Suppe

Hovedingrediens : Svampe

ØstershatIndsendt :


Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel, billede 4 Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel, billede 1 Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel, billede 2 Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Østershatte
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 I. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Kørvel, frisk
Muskat, friskrevet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Opskrift:

Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør.

Fjern den grove del af stokken på østershattene og skær dem i mindre stykker. Kom østershattene ned til løgene og sauter dem i 3 minutter under omrøring.

Drys hvedemel i svampene og lad det bage godt igennem.

Hæld lidt efter lidt suppen på svampene under omrøring. Suppen skal røres helt glat inden næste portion suppe hældes på.

Kom vinen i og riv lidt muskatnød i suppen. Smag til med salt og peber Lad svampesuppen simre i 15 minutter og rund herefter af med piskefløden

Lad den koge uden lag indtil den har den rette cremede konsistens Vend til sidst den hakkede kørvel i og server et godt, hvidt brød til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18782 gange,
og udskrevet 484 gange.


Energi:
KJ total 5117 (1218 kcal)
KJ pr. Pers. 1279 (304 kcal)
Vægt ialt 879 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel

meiske håkansson  -  2007-03-10 11:28:03
billig,fordi østershattene er fundet i skoven, hønsebuillon kogt på egen opdrættet høne, spansk kørvel vokser som ukrudt i haven, tør hvidvin fra en restesjat i karton,resten forhåndenværende altid til stedeværende lager.