Landpostej

Landpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Landpostej, billede 4 Landpostej, billede 1 Landpostej, billede 2 Landpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingelever
100 gram Skinke. røget
200 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
200 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Madeira 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kyllingelever optøs og skæres i små terninger. Skinken skæres i terninger. Lever, skinke og kød blandes. Hvidløg og løg skæres i små terninger og tilsættes. Æg, fløde, madeira og salt røres i.

Farsen hældes i en form eller ildfast fad. Stilles i ovnen ca. 1 1/4 time ved 200 grader C. alm. ovn. Postejen stilles i køleskab.

Holdbarhed 5-6 dage.

Serveres med Groft brød og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 66905 gange,
og udskrevet 1288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7371 (1755 kcal)
KJ pr. Portion 7371 (1755 kcal)
Vægt ialt 1246 gram
Vægt pr. Portion 1246 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 591 KJ (140 kcal)
Protein 15.4 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-06 01:03:05
..- min første "postej!" og den er super! thumbs up! :)