Smashburger med løg
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet formes til 4 boller.
Løget skæres meget tyndt, brug gerne en mandolin. Drys salt over og lad den trække 30 minutter. Dressingen røres sammen, vi bruger denne opskrift her. Drueagurkerne skæres i skiver på langs Tomaterne skæres i skiver, kan evt. undværes. En pande med olie varmes op, kødboller lægges på panden, knugede løg fordels over og de ”smashes” flade. Krydres med salt og peber og vendes. Kom en skive cheddar på hver bøf De skal have 1-2 minutter på hver side alt efter hvor tynde de smashes. Bollerne varmes. Kom lidt dressing på både over og underboller, et par salatblade på underen. Kom 2 bøffer i hver, evt. med tomat imellem og så agurker og slut af med overbollen. |
Nem og lækker smashburger opskriftMåske er betegnelsen ’smashbruger’ ny for dig. Ikke desto mindre er det en type burger, som oplever en stigende popularitet. Og med god grund! En smashburger er nemlig superlækker – særligt hvis du laver den selv. Og det kan du nemt gøre med vores nemme smashburger opskrift.En smashburger er i bund og grund blot en fladpresset burger. Det vil altså sige en burger, som er nem at gabe over og spise. Den tynde form opnås typisk ved at man presser burgerbøffen flad direkte på en varm grill eller pande under stegningen. På den måde får man en sprødstegt bøfburger med en sprød karamelliseret stegeskorpe. Det er det, man kalder for en burger med smash-style bøf. Selvom bøffen steges ved hård varme, bevarer den sin saftighed, da den kun steges i ganske kort tid. En classic smashburger er med ost og løgVores smashburger opskrift er en classic smashburger med ost og løg. En smashburger er nemlig også karakteriseret ved at have en enkelthed i topping og kun serveres med de klassiske burger toppings. Det er bl.a. også sådan, at burgeren bevarer sin forholdsvis flade form.En classic smashburger serveres ofte på en blød bolle og med pomfritter eller frisk salat som tilbehør. |
Opskriften er vist 1438 gange,
og udskrevet 9 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne