Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Verdens bedste fuldkornsboller

Antal: 30 stk.

Ret : Brød boller og kiks

Fryseegnet : Ja

Indsendt af : Jakob Schmidt

Indsendt :




Ingredienser:
1 l.vand
60 g.gær
100 g.sukker
400 g.fuldkornsmel
1600 g.god hvedemel. Højt protein indhold
28 g.salt
 


Opskrift:

Lunkent vand i en stor skål.
Gær opløses i vandet
Sukker tilsættes
Fuldkornsmel tilsættes
Hæld det meste af hvedemelet i skålen og bland dejen sammen.
Salt tilsættes
Tilsæt mere mel så dejen ender med at blive håndterbar og kan slippe skålen. Dette gøres ved at ælte dejen rigtig meget, gerne i ti minutter og der tilsættes mel efter behov, indtil dejen slipper.
Hæld en 2-3 spsk oliven olie over dejen, vend den så olien rigtig dækker og dæk skålen med film.
Hæv i 60 minutter.
Slå dejen ned og form bollerne så de vejer ca 90-100 g.
Sæt på en bageplade. Efterhæv 60 minutter et lunt sted.
Indstil ovnen på 190, varmluft, eller 210 alm ovn.
Bollerne bages 12 minutter eller til bunden siger bonk.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 408 gange,
og udskrevet 9 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Verdens bedste fuldkornsboller

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu