Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hjemmelavet fiskesuppe

Antal: 3 Pers.

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

Blandet fiskIndsendt :


Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 4 Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 1 Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 2 Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.laks- og torskefilet
250 g.gulerod, squash, rød peber ( eller hvad man har)
 dild eller basilikum
 salt
 peber
1 smørklat
600 g.hjemmelavet fiskefond
 dl.fløde
 


Opskrift:

Fiskesuppe:
Begynd med at snitte grønsagerne i meget fine stave.

Kom fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad det små koge i ca. 1-2 min.

Skær fiskestykkerne i tern og kom dem i gryden sammen med grønsagerne. Lad igen suppen få et opkog og lad den simre i ca. 1 min.

Til sidst smages suppen til med salt og peber, hakket frisk basilikum eller dild og monteres med 1 smørklat. (kan evt. undlades).

Server fiskesuppen med flûtes el. lign.

Tips:

Fiskefond:
Fonden er kogt på ben fra torsk, skærising, kuller og havtasker. Af grønsager er der brugt snittede gulerødder, selleri, og porre samt dild- og persille kviste. Desuden er der brugt salt, peber, karry, hvidvin, og laurbærblade.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 55177 gange,
og udskrevet 1530 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Hjemmelavet fiskesuppe

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu