Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Black Magic Chocolate Cake

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelIndsendt af : Hjemmebageren

Indsendt :

Black Magic Chocolate Cake, billede 4 Black Magic Chocolate Cake, billede 1 Black Magic Chocolate Cake, billede 2 Black Magic Chocolate Cake, billede 3
Fotograf: Hjemmebageren  

Ingredienser:
4.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.25 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

  Chokolade-mousse: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.

Bland først de tørre ingredienser sammen og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Pisk dejen på minimum hastighed i ca. 2 min. (dejen er meget tynd)
Kom bagepapir i en bradepande på ca. 30x40 cm. og hæld dejen i.
Bag kagen midt i ovnen i ca. 35-40 minutter.
Afkøl kagen på en rist.


Hæld fløden i en skål og tilsæt sukker, kakao og vanille. Pisk det sammen til en kraftig "chokolademousse".
Når kagen er helt afkølet pyntes den med cremen og sættes i køleskabet i 1-2 døgn.

Tips:

Denne kage er allerbedst efter et par dage i køleskabet. Serveres kold.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (248 stemmer)

Opskriften er vist 293051 gange,
og udskrevet 5448 gange.


Energi:
KJ total 30153 (7179 kcal)
KJ pr. Pers. 2512 (598 kcal)
Vægt ialt 2314 gram
Vægt pr. Pers. 192 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1302 KJ (310 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 39.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Black Magic Chocolate Cake

Sandie  -  2017-08-17 10:22:47
Sikken en fantastisk dejlig kage. Smager fantastisk. lækker og svampet. Jeg syntes nu den er bedst, når den er kold samme dag som den er bagt, men også kold dagen derpå :-)og dagen efter :-) Jeg kan ikke fordrage smagen af kaffe, hverken i mad, kage eller andet. Men i denne kage smager jeg slet ikke kaffen, 100 point fra mig til den der opfandt kagen.

Elisabeth  -  2017-07-06 12:31:55
Kan den komme i fryseren? Og skal det være med eller uden creme?

Sissel  -  2017-05-10 17:22:39
Kan den bages i en rund form, i forhold til mængde?

Helle  -  2017-05-10 14:27:57
Hvis jeg skal lave den i en springform, skal jeg så halvere portionen?

Maja  -  2017-04-13 21:04:22
Jeg har reduceret sukkermængden til 1 dl i fløden. Det gør den knap så sød. Kakao-fløden bliver bedre af at stå på køl natten over inden det piskes.

Randi  -  2017-03-29 11:31:04
Kagen kan med fordel bages til en anledning, hvor man ved man får mega travlt. Den skal jo nemlig laves i forvejen. Jeg har nu serveret den hjemme, på min mands job, i skaterklubben m.fl. og alle steder er den vildt populær....og så er den meget let at lave :-)

Camilla  -  2017-01-11 13:54:45
Helt fantastisk kage jeg ændrede dog moussen:jeg smeltede 100 g chokolade i fløde som jeg kogte, da det kogte tilføjede jeg så de ingredienser der står i opskriften til moussen, jeg brugte dog lidt mindre kakao, ca 3/4 dl i stedet for 1, så stillede jeg det koldt og piskede det:-) kan anbefale af lave cremen dagen før man bager kagen

Mette  -  2016-12-04 08:38:45
Når jeg bager kagen, falder den sammen og bliver meget lav. Den snager stadig godt, men hvad gør jeg forkert?

Mette  -  2016-12-03 18:28:58
Når jeg bager kagen, falder den sammen og bliver meget lav. Den snager stadig godt, men hvad gør jeg forkert?

Inger  -  2016-06-19 09:10:34
Super kage mon den kan fryses

Rikke  -  2016-05-05 23:30:28
Det kakao der skak i, er det det man røre med mælk for at lave koldt kakao ell det man laver varm kakao af og man normalt bruger til chokoladekage opskrifter...? Ps. glæder mig til at prøve den lørdag.... 😉

Hjemmebageren  -  2016-04-13 08:09:14
Hvis man skal bage en portion, der passer til en stor bradepande, skal man gange med 1,5.

Batman  -  2016-03-20 06:49:21
Hvorfor angiver man ikke i gr fremfor dl...

Carina  -  2016-02-12 13:08:30
Den er simpelthen utrolig lækker den her kage 😋 Der findes ikke ord på hvor god den er 😜

Ditte   -  2015-10-28 08:04:03
Skal den bages på varmluft eller over og undervarme? Passer dejen til en stor bradepande?

SLHsep2015  -  2015-10-04 21:43:48
Hejsa Har netop lavet denne lækre kage til alle mine kolleger på job - og de var vildt begejstrede. Jeg lavede den, fordi den nemt kan laves i forvejen/i god tid, og så smager den bare himmelsk. Der var indtil flere der efterfølgende spurgte om opskriften - den kan derfor varmt anbefales :)

Irene  -  2015-03-10 13:01:33
Det er så dejligt når man finder en beholde-opskrift. Det skete for mig her! Jeg var lidt skeptisk til de store mængder kakao, men det fungerede fint. Alle elskede den!

Christian Sorø  -  2014-10-20 20:48:01
Helt utrolig lækker kage. Er normalt ikke den store kagespiser men den her er så lækker og velsmagende og utrolig nem at lave. Mums...

lisette  -  2014-10-20 19:17:49
Den er bare rigtig god. Pynt evt med hindbær og så blendede jordbær til.

Sheila8  -  2014-10-08 12:52:02
Rigtig god kage. God til fødselsdagen, da børnene elsker den :)

Hjemmebageren  -  2014-10-07 17:59:25
Det er kakaopulver, af den slags, som man bruger til chokoladekage, der er brugt i moussen. På billedet har jeg drysset kagen med grofthakket chokolade.

marlene  -  2014-08-11 16:37:27
den smager ret så godt, med en gennemtrængenden kakaosmag..... jeg var skeptisk da jeg så mængden af kakao, men tænkte ok det skal prøves. det nyder jeg nu. tak!

Malene  -  2014-06-17 13:17:00
Denne kage er simpelthen fantastisk! Intet mindre.. Man skal dog nok være mere end en kæmpe chokolade-elsker. Har bagt den til en sammenkomst og de var ellevilde med den - er spændt på om den bliver taget ligeså godt imod til sommerfest :)

Carina  -  2014-05-03 11:22:54
Simpelthen vidunderlig kage uhmm den er god :-) og virkelig nem at lave :-)

Mads  -  2014-04-29 23:30:36
Helt fantastisk kage. Mums!

Malina  -  2014-01-26 19:02:21
Mums, den er god!

Mette  -  2013-10-14 21:23:44
Hvad er det du har drysset ovenpå jfr. billedet?

  -  2013-10-03 13:23:10
Er det kakaopulver der skal bruges i moussen?

Pernille  -  2013-04-07 10:40:36
Bages gerne dage før brug. Kan fryses uden fløde på men bliver lidt tør af det. Bager den til skolen i muffens forme og så med fløde på, har endnu ikke mødt et barn der ikke kan lide den, heller ikke dem som ikke spiser flødeskum. En super kage

Kageelskeren  -  2013-03-10 13:21:46
Tror i det er et sats at servere den for min klasse når jeg ikke har smagt den før ??:/:)

Lene  -  2012-12-30 09:29:33
Helt igennem en super god kage.

Natascha  -  2012-11-07 16:17:43
Skal moussen først på 1 2 dage efter er bare når kagen er kølet ned ?

Hjemmebageren  -  2012-09-19 19:32:37
Kagen kan snildt holde sig 4-5 dage i køleskabet, hvis man altså kan holde sig væk fra den :)

Britt  -  2012-09-11 10:38:08
Den bedste kage jeg nogensinde har bagt. Lavede den til mine arbejdskollegaer og de var ellevilde.... Hvor lang tid mon den kan holde i køleskabet? Altså hvis der er noget tilbage ;o))

Lotte  -  2012-05-09 05:54:57
En helt igennem lækker kage. Min mand der ellers ikke er til kager elsker den. Syntes ikke den behøver to dage i køleskab, den er fin efter et par timers nedkøling. Men det bedste ud over smagen, er at den slet ikke kræver en masse ting man ikke har i køkkenet og den er så nem at lave. Den bare må man lave.

Mejses  -  2012-05-03 18:17:33
SUPER kage.. Delte den lige som Ingelise, og puttede mousse i midten og på toppen. hakkede lidt chokolade fint og dryssede på toppen. og til sidste Jordbær aller-øverst. serverede en god jordbær-coulis til. Guf for chokolade-elskere.

Hjemmebageren  -  2012-04-15 17:00:22
Det er vigtigt at kagen får lov til at stå i køleskabet og blive HELT kold inden den serveres, så er den bedst!

Ingelise  -  2012-03-24 07:07:42
Dette er en super god kage. Den er enormt svampet og lækker. Bestemt ikke tør:) Men den kan godt blive ret vammel. Men hvis man blot skære kagen ud i mindre stykker smager den fantastisk. Jeg delte kagen i to, da den var bagt og lagde dem oven på hinanden med Moussen i mellem. Og mousse ovenpå. Ligesom en lagkage:-) Moussen er vildt lækkert! Den er virkelig værd at prøve. Og meget nem at lave.

Hjemmebageren  -  2012-01-18 22:44:25
Jeg kan kun sige én ting: prøv den. Du vil ikke fortryde det!!!