Lakridsis

Lakridsis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ER fryseegnet !!!

Indsendt af : Wesner

Indsendt :      Red :
Lakridsis, billede 4 Lakridsis, billede 1 Lakridsis, billede 2 Lakridsis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 tsk. Lakridspulver
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med flormelissen til det hele er tyk luftig og helt lysegul. Tilsæt vanille korn og der røres. Sigt lakridspulver i massen så det ikke klumper og rør rundt.

Pisk fløden og vend den i æggemassen. Det hele kommes i en passende form (e) og fryses i min 6 timer. Serveres gerne med pernodflamberede jordbær eller anden frisk frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 64964 gange,
og udskrevet 1612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10097 (2404 kcal)
KJ pr. Pers. 2524 (601 kcal)
Vægt ialt 695 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1452 KJ (345 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 31.3 gram
Kulhydrat 13.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-13 18:58:39
På billedet har vi brugt lakridskrymmel

  -   2013-04-20 18:17:33
pernodflamberede jordbær....What?