Baileys mousse
Fryseegnet : nej Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog piskefløden med sukker og vaniljesukker.
Husblasen opblødes i koldt vand, knuges lidt og opløses i den varme fløde. Hæld derefter kærnemælken og Baileys likør i og hæld cremen i 4 portionsglas. Stilles koldt i mindst et par timer. |
|
|
Opskriften er vist 6248 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




