Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kokos/kyllingesuppe fra Thailand

Antal: 2 Pers.

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt af : Jono-piin

Indsendt :

Kokos/kyllingesuppe fra Thailand, billede 4 Kokos/kyllingesuppe fra Thailand, billede 1 Kokos/kyllingesuppe fra Thailand, billede 2 Kokos/kyllingesuppe fra Thailand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Suppen:
1 kyllingebryst
½ ds.kokosmælk
4 dl.hønsebouillon
50 g.champignon
½ udkernet chili
1 tsk.karry
1 tsk.stødt chili
 
 Flutes:
½ pk.gær
2 dl.lunkent vand
1 tsk.salt
300 g.hvedemel
 


Opskrift:

Suppen:
Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Opløs 1 bouillonterning i 4 dl. vand. Kog kødet i bouillon i ca. 10 min. -skum

Rens champignon og skær i tynde skiver Tilsæt kokosmælk og champignon Rens chili og skær den i tynde skiver og tilsæt den. Kom krydderier i suppen og kog videre i 10-15 min.

Flutes:
Alle tingene blandes, æltes og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 min.

Tips:

Retten er også god med ris til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (29 stemmer)

Opskriften er vist 79802 gange,
og udskrevet 2372 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Panitra  -  2014-03-04 15:33:05
Den her supper har INTET med Thailand at gøre!! Man bruger citrongræs og galanga rod, og IKKE karry. Desuden spiser man det med RIS.

Jono-piin  -  2012-01-11 15:54:02
Til "Den nysgerrige": Der skal 1 kyllingebryst i - det står der også :)

Inge V.  -  2011-11-21 16:02:09
Til Nina. Ja, du skal hælde kokosmælken i vandet(suppen).

  -  2011-11-17 20:11:24
det ser jo alt sammen meget godt ud men hvor meget kyllingebryst skal man bruge, det er der ikke angivet. venligst den nysgerrige :0)

Nina  -  2011-11-09 13:23:58
Skal man hælde kokosmælken ned i vandet, når kyllingen er færdig. Eller skal man slet ikke bruge vandet?

  -  2011-10-02 19:31:12
Er det grøn karry der skal i ?

GdB  -  2011-03-17 20:21:53
Wauw. den suppe er fantastisk - Tak! Minder dejligt om det bedste fra Thailand. Tager ½ time at lave (easy), og vupti man har en død lækker suppe. Puttede selv lidt rå ingefær i (nam) + havde ikke lige nogen champignoner, så brugte istedet squash og peberfrugt.

.. q  -  2009-12-08 08:38:02
håber at den slår pote skal lave den til min eksamen på grundforløbet som kok. :)

  -  2008-10-07 19:49:49
skide lækker suppe! masser af smag og go stærk så man får varmen :o)

jono-piin  -  2007-07-25 15:34:08
supersuppe! Fik den i skolen i 6. klasse .. !! Heheh.. :o)