Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fasan i tarteletter

Antal: 6 Pers.

Ret : Forretter

Hovedingrediens : HønseFugle

Fasan - FasanerIndsendt :


Fasan i tarteletter, billede 4 Fasan i tarteletter, billede 1 Fasan i tarteletter, billede 2 Fasan i tarteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 fasan
25 g.smør
 salt
 peber
10 hele enebær
5 dl.bouillon
 
 Saucen:
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.fond
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
250 g.champignon
 
12 tarteletter
 hakket persille
 


Opskrift:

Brun fasanen af i en stegegryde i lidt smør, krydr med salt, peber og knuste enebær. Hæld bouillon ved og lad det småsimre ved svag varme i ca. 1 time.

Lad fasen afkøle let og pil kødet af den, kødet på piberne (det yderste led på låret) er for sejt og senet så det lægges tilbage i bouillonen og koges videre til fonden er kogt ned. Fonden sigtes.

Smør smeltes i en gryde, hvedemel røres i og fonden og fløde tilsættes lidt efter lidt under konstant piskning, gives en anelse kulør smages til med salt og peber.
Champignon i skiver tilsættes sammen med fasankødet skåret i tern.

Tarteletterne varmes i 2-3 minutter i ovnen ved 180 grader C, og fyldes med stuvningen.

Pyntes af med hakket persille og serveres varme.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 26996 gange,
og udskrevet 859 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Fasan i tarteletter

Søren  -  2013-10-18 09:08:22
Meget lækker ret, men fed, så jeg reducerede fedtindholdet noget med fedtreduceret madlavningsfløde, droppede smøret, stadig blev det rigtig lækkert, kan klart anbefales.