Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Yggenykkager

Antal: 1 Portioner

Ret : Småkager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Katja

Indsendt :


Ingredienser:
250 g.sukker
250 g.margarine
3 æg
500 g.hvedemel
100 g.chokoladestumper
1 knsp.salt
1 knsp.hjortetaksalt
 


Opskrift:

Der er ingen anvisning i bogen på hvor længe eller hvor varmt de skal bages. Når kagerne er bagte undertrækkes de med lys chokolade med nougatsmag.

Tips:

Opskriften er afskrevet fra bogen "Da yggenykkerne stjal Rundetårn" af Jørn Birkeholm. Jeg så der var en der søgte efter den...



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 9943 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Nick og Tina  -  2009-10-17 15:05:54
Rigtige Yggenykkager: 250 g sukker, 250 g margarine, 3 æg, 500 g mel, 100 g chokoladestumper, 1 knivspids salt og hjortetaksalt, 1 spsk vanillesukker.Margarine og sukker røres. Æg, vanillesukker og chokolade tilsættes. Til sidst æltes melet,salt,hjortetaksalt. Formes til kugler som trykkes let med en gaffel. Bages ved 210 grader i ca 7 min

Sanne  -  2008-08-08 11:32:30
hvordan laver man dem? og er det småkager eller én stor kage?

Os!  -  2008-01-07 15:23:05
I bogen "Da Yggenyggerne stjal Amalienborg" - står der ikke noget om at der skal æg i.. og det synes vi er for skidt! For vi var lige ved at lave dem uden æg, men da det overhovedet ikke ville hænge sammen , blev vi nødt til at kigge her!

birte  -  2007-11-19 09:28:40
Bages ved 180 grader i 15 min