Bountykage

Bountykage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :      Red :
Bountykage, billede 4 Bountykage, billede 1 Bountykage, billede 2 Bountykage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Bund:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
140 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
140 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
  Creme:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Pisk hviderne stive og vend flormelis og kokos i. Hæld dejen i en springform ca. 23 cm i diameter og bag den ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter på nederste rille.

Afkøl kagebunden på en rist.


Pisk æggeblommerne sammen med flormelis.

Smelt fedtstof og chokolade og lad det køle lidt af. Bland æggeblommer og chokolade sammen og hæld det på den kolde kage.

Drys evt. lidt kokos over.





karakterer:
Opskriften er vist 137659 gange,
og udskrevet 2460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (77 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12034 (2865 kcal)
KJ pr. Pers. 1504 (358 kcal)
Vægt ialt 670 gram
Vægt pr. Pers. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1796 KJ (427 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 26.2 gram
Kulhydrat 44.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-11-07 19:09:06
Den smager tosse god. Jeg bager to brune bunde og laver dobbel crem. tager en brun lagkagebund kommer crem på så kokusbunden,crem brun lagkagebund crem . Pynter med flødeskum. der er simpelthen en konfektkage

  -   2011-02-10 18:30:44
Per: prøv at sætte dem på springformen på 2 hele bagepladers, altså ikke rist- det hjælper mod brændt bund:-)

  -   2011-01-20 13:34:23
Hej. 1) Kagen er dejlig nem at lave. helt fantastisk! 2) Den smager fantastisk. selvom den står i et næsten frost køleskab som jeg har 3) Smager fantastisk, også med lys chokolade! Dejlig opskrift. 10 uf af 10 ;)

  -   2008-11-10 19:39:37
Når kagen er færdiglavet, kan man putte den i fryseren (evt. som portionskager), og den kan spises direkte fra frost som en isdessert Også godt med lidt soft ice eller letpisket flødeskum til Eller en god frugtsalat med mangodressing (=blendet frisk moden mango)

  -   2007-02-05 08:18:50
verdens bedste ligesom min mormor lavede den