Farserede rødspætteroulader

Farserede rødspætteroulader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :     
Farserede rødspætteroulader, billede 4 Farserede rødspætteroulader, billede 1 Farserede rødspætteroulader, billede 2 Farserede rødspætteroulader, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.rødspættefileter
250 g.fiskefars - er den hjemmelavet skal den ikke være for grov
250 g.halverede smørristede champignon
2 dl.hvidvin (mængden afgøres af pandens størrelse)
 Smør
1 citron Saft heraf
 Salt
 peber
 
 Sauce:
 Piskefløde
 
Opskrift:
Skyl fileterne i rindende vand. Smør/læg fiskefarsen på, og rul fisken sammen. Start med at rulle fisken fra halen. Hold evt. fiskerullerne sammen med tandstikker.

Sæt rullerne tæt sammen på en pande, drys med de smørristede champignon, citronsaft, salt og peber. Læg smørklatter på, hæld hvidvin i bunden, dæk panden med låg, og lad det simre i ca. 20 minutter.

Lav en sauce af skyen fra panden, og server retten med små kartofler og stuvet spinat.





karakterer:
Opskriften er vist 26962 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu