Glutenfri vandbakkelser

Glutenfri vandbakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 8 Stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lundgaard-kjoeller

Indsendt :      Red :
Glutenfri vandbakkelser, billede 4 Glutenfri vandbakkelser, billede 1 Glutenfri vandbakkelser, billede 2 Glutenfri vandbakkelser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske til en jævn og klumpfri dej. Tages af varmen og afkøles lidt, gerne i en røreskål.

Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang. Dejen kan evt. sættes på køl inden den sprøjtes ud.


Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.

Bages ved 225 grader C. i alm. ovn. 25-30 minutter på midterste rille. Se ikke til kagerne de første 15 minutter. Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden.

Vandbakkelserne kan hæve lidt skævt, hvis dette sker kan de rettes lidt til lige efter de bliver taget ud af ovnen.

Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde.





karakterer:
Opskriften er vist 71034 gange,
og udskrevet 900 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4215 (1003 kcal)
KJ pr. Stk. 526 (125 kcal)
Vægt ialt 561 gram
Vægt pr. Stk. 70 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 751 KJ (178 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-02-25 12:28:55
Super god opskrift - lykkes hver gang for mig.

  -   2016-04-09 23:19:39
Super god opskrift! Jeg brugte 75 g. Rismel og 25 g. Havremel. Dejen blev en anelse tynd, men resultatet blev fint. Jeg tilsætter altid en knivspids bagepulver. De skal bages min. 35 min.