Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Forår i Thailand

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuner

Kalkunsmåkød - KalkunternOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
115 g.gulerødder
50 g.bambusskud
50 g.sukkerærter
40 g.blegselleri
40 g.rød peberfrugt
40 g.forårsløg, stilke
15 g.margarine
1/3 tsk.rød karrypasta
1 tsk.sukker
1 dl.ketchup
2 spsk.ingefærsaft
2 spsk.soya
4 spsk.maizena
1 l.hønsebouillon
 salt efter smag
 ris som tilbehør
 


Opskrift:

Grønsagerne renses og derefter udskæres i bred julienne. Kødet udskæres i tern 2x2 cm. og brunes.

Bouillon, soya, ingefærsaft, karrypasta, ketchup og sukker koges op. Gulerødder, blegselleri og rød peber tilsættes, koges i 5 min. forårsløg, bambusskud og sukkerærter tilsættes retten. Kødet tilsættes retten og retten jævnes.

Retten smages til med salt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (21 stemmer)

Opskriften er vist 31336 gange,
og udskrevet 952 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


den nye  -  2012-01-19 19:16:10
Øh jeg er bare i tvivl om det er en suppe eller hvad??

6.b Hjemkundskabs lærer  -  2010-08-24 15:49:08
Hej. Denne opskrift er fantasktisk! denne opskrift ville jeg lave sammen med børnene i 6.b den printer jeg ud. MVH Susanne .

  -  2010-01-25 15:18:20
den er super god lækker

Pips  -  2009-04-21 09:27:49
Har dog aldrig oplevet en thai-ret med MARGARINE, suk. Brug dog 1 spsk olie i stedet!

andrea  -  2007-03-21 12:39:37
det lyder som noget hele min familie kan lide, den prøver vi.

test smageren!  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift lyder eksotisk og lækker.. den printer jeg ud!