Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Brunede kartofler

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter

BrunekartoflerHøjtid: Mortens aften

Indsendt :

Brunede kartofler, billede 4 Brunede kartofler, billede 1 Brunede kartofler, billede 2 Brunede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Små kartofler pillet vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Kartoflerne koges, pilles og afsvales, eller der kan med fordel anvendes kartofler fra glas.

Sukkeret brunes på en pande, og når det er skummende og lysebrunt, tilsættes smørret/margarinen. Når begge dele bruser op, kommes kartoflerne i.

Panden rystes ofte, anvend derfor en stor pande med rigelig plads. Kartoflerne brunes for svag varme til de er blanke og skinnende.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (46 stemmer)

Opskriften er vist 154796 gange,
og udskrevet 5526 gange.


Energi:
KJ total 6633 (1579 kcal)
KJ pr. Pers. 1658 (394 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 24.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Brunede kartofler

Alsingen  -  2012-12-21 22:52:55
Rigtigs set med gryden!. Super ide´med honning, det giver et ekstra kick!Brug honning og Brun sirup istedet for sukker,-Det giver noget optisk!!!

Palle  -  2012-05-11 15:53:53
Sten du syntes de ser kedelig ud. Du burde gå til en optiker jeg tro det er dig der kedlig eller undlade så dumme kommentar.

steen  -  2009-12-26 17:30:48
de se godt nok kedlige ud

rikkes  -  2007-12-19 15:07:22
uhm.. jeg glæder mig sgu til den dejlige julemad :) ...

Hanne  -  2007-11-16 09:48:15
Kartoflerne skal være lidt fugtige, når de kommes på panden. Honning kan bruges i stedet for smør

Hanne  -  2007-11-16 09:46:54
Sandra, hvad med at finde andet tilbehør.

sandra  -  2007-08-13 16:58:39
fedtfattige brune kartofler er lgie så lette og lave og billigere ja ja brug vand i stedet for magarine

morten kok- og lars prøve klud  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor springer de i luften altså kartoflerne

morten  -  0000-00-00 00:00:00
som hvor mor lave dem

bente n a  -  0000-00-00 00:00:00
når kartoflerne har fået den farve der ønskes kan der tilsættes 1 spsk. kartoffelvand så branker kartoflerne ikke

ninna  -  0000-00-00 00:00:00
de ser både gode ud og er faktisk helt vildt gode :)

Bente  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER gode kartofler

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan med fordel lave de brunede kartofler i en gryde med stor bund, så falder de ikke af, når man ryster dem.