Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tranebærkompot II

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær

TranebærOprindelsesland : USA - Amerika - Amerikansk - Amerikanske

Indsendt :

Tranebærkompot II, billede 4 Tranebærkompot II, billede 1 Tranebærkompot II, billede 2 Tranebærkompot II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Tranebær. rå
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram


Opskrift:

Skyl tranebærrene i en sigte i koldt vand og hæld imens ½ dl. vand i en gryde og bring det i kog med mindst 3 dl. sukker. Når dette er smeltet, tilsættes bærrene og koges i 6-8 minutter. Tag gryden af ilden og tilsæt de revede skaller.

Hæld kompotten i en skål, dæk til og opbevar den i køleskabet til næste dag. Serveres koldt.

Tips:

Uundværligt, originalt tilbehør til den amerikanske Thanksgiving-middag.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 41378 gange,
og udskrevet 1216 gange.


Energi:
KJ total 5475 (1303 kcal)
KJ pr. Pers. 1368 (325 kcal)
Vægt ialt 793 gram
Vægt pr. Pers. 198 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 690 KJ (164 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 41.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu