Hvidløgsrejer 02

Hvidløgsrejer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :      Red :
Hvidløgsrejer 02, billede 4 Hvidløgsrejer 02, billede 1 Hvidløgsrejer 02, billede 2 Hvidløgsrejer 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 pk.fettuccine
500 g.rå tigerrejer med skal
1 spsk.jomfruolivenolie
1 spsk.smør
3 fedhvidløg fint hakket
1 håndfuldpersille fint hakket
1 halvcitron
 salt
 peber
 tabasco
 
 
Opskrift:
Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene.

Kog pastaen som anvist på pakken.

2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere er gennemsigtige (ca 2 min).

Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend det hele hurtigt.

Pres saften af den halve citron over panden, tilsæt friskkværnet salt & peber og ca 10 dråber tabasco. Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen.

Serveres straks med frisk flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 95682 gange,
og udskrevet 1312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-22 20:05:02
der smager rigtig godt!!! og dejlig nemt at lave. det må i prøve. 10 er fra

  -   2011-02-15 18:33:40
Smager dejligt jeg kom så lige en hakket frisk chilli(stærk)på,kan varmt anbefales.:-)

  -   2008-07-23 08:18:08
Det passede ca. med 2 personer, hvis det er det eneste man skal have.

  -   2008-06-11 20:11:10
Vil da gerne høre hvor mange personer den ret er til? nogen der ved det?