Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rejeomelet

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer

Diverse rejerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :





Ingredienser:
10 tigerrejer evt. med skal (frosne)
2 forårsløg
4 æg
1 dl.piskefløde
1 spsk.sambal oelek
1 spsk.fiskesovs
1 tsk.sukker
0.5 dl.friske korianderblade
2 fedhvidløg
2-3 spsk.jordnødde- eller olivenolie
 


Opskrift:

Pil evt. rejerne ud af skallen efter optøning og hak dem groft. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt hakkede pillede forårsløg, sambal oelek, fiskesovs, sukker, friskhakket koriander og det ene pillede og hakkede fed hvidløg. Varm olien på en pande og syd det andet hakkede pillede fed hvidløg ved medium varme, så det ikke branker. Kom æggemassen på og lad den stivne lidt. Kom så rejer på og fold siderne sammen som en halvmåne. Efter at være stegt på den ene halvdel vendes den og steger på den anden side.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15203 gange,
og udskrevet 313 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Rejeomelet

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu