Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tranebærkompot

Antal: 4 Pers.

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær

TranebærHøjtid: Thanksgiving

Indsendt :

Tranebærkompot, billede 4 Tranebærkompot, billede 1 Tranebærkompot, billede 2 Tranebærkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.vand
2.5 dl.sukker
250 g.frosne tranebær
0.5 appelsin skallen heraf
 


Opskrift:

Vand og sukker samt fine strimler fra den gule appelsinskal koges sammen nogle minutter.

Tranebærrene tilsættes og koges ved svag varme i ca. 10 min. Tag tranebærrene op med en hulske og læg dem i en serveringsskål.

Sukkerlagen koges ind til den tykner, og hældes over bærrene. Evt. røres lidt appelsinsaft i.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 29279 gange,
og udskrevet 843 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Tranebærkompot

Bushra  -  2017-01-29 12:42:08
Det smagte meget godt

Anders Bitsch  -  2015-10-22 15:25:38
Har prøvet at tilføje lidt akaciehonning og et par stjerneanis i lagen - det bliver den endnu mere spændende af - her før jul :-)

Catstail9nhnetzero.com  -  2006-12-04 05:40:03
add / one apple cut in cubes/ add stick of vanilla , gives compost body and lighten up the tart flavor of the crangerries. Let stand over night serve cold to the Turkey dinner.