Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thai græskarsuppe

Antal: 6 Pers.

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

GræskarOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :


Thai græskarsuppe, billede 4 Thai græskarsuppe, billede 1 Thai græskarsuppe, billede 2 Thai græskarsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.skrællet græskar
1 spsk.vegetabilsk olie
1.5 spsk.rød karrypasta
2 hakkede løg
5 dl.kokosmælk
5 dl.kyllingefond
 


Opskrift:

Skær græskarret i mundrette stykker.

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt Rød karrypasta og løg og sauter i 4 minutter.

Kom græskar, kokosmælk og kyllingefond i gryden og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på gryden og lad simre i 15-20 minutter, til græskarret er mørt. Pas på ikke at koge suppen for længe!

Purer halvdelen af suppen i en foodprocessor/blender og kom det tilbage i gryden igen til den upurerde suppe.

Varm suppen igennem og server den.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 54406 gange,
og udskrevet 1661 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Thai græskarsuppe

Per  -  2015-10-27 08:29:55
Karypasta er ikke pasta som spaghetti, men har konsistens al la pesto

  -  2015-10-20 11:26:34
Hvad er karrypasta for noget?hvad består den af?

Cella  -  2013-10-12 20:32:50
Rigtig lækker suppe, både mand og børn var vilde med den. Havde tilføjet et fed hvidløg ( brugte også gul karry pasta, da det var det vi havde) og som tilbehør stegt alm rejer i hvidløg og ristet (købe græskarkerner) på panden med salt + hjemmebagt flute:) - en sand fornøjelse:)

Tinschen  -  2011-11-05 12:11:00
Det er en fantastisk suppe! Prøv den!!!!

Jeanne  -  2011-11-05 10:18:40
Denne suppe er bare SÅ sindsyg lækker. Jeg laver tit en kæmpe portion og så fryser ned :o).....muuuums.......Har prøvet at svitse en masse rejer i en masse hvidløg, og så puttet dem i suppen, og det er simpelthen bare så utrolig lækkert.

MartinVisti  -  2010-08-24 16:44:29
Den er godt nok stærk... men har fyldt lidt fløde i så blev den rigtig god. tror jeg prøver næste gang og putter det halve af rød karrypasta for det er det der gør den så stærk..

Marianne van Gool  -  2009-10-13 19:07:17
Virkelig lækker suppe. Jeg havde kun gul karrypasta, men prøver næste gang med den røde. De hvidløgsstegte kæmperejer var et godt tip,Line! Gjorde den perfekt.

Line  -  2008-10-30 09:07:00
Den smager fortryllende. Kan med fordel serveres med hvidløgsstegte kæmperejer.

Per  -  2007-10-24 12:40:06
Pas på med karryen hvis du ikke er til stærk mad, og i stedet for at blende halvdenel så er det meget nemmere at tage stavblenderen og blende i gryden til suppen er jævnet let.

orlin2  -  0000-00-00 00:00:00
smager absolut himmelsk - herligt "kick" fra den røde karry