Squashmuffins

Squashmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 12 Stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squashmuffins, billede 4 Squashmuffins, billede 1 Squashmuffins, billede 2 Squashmuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 dl. Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Pisk æggene godt sammen med farin, smeltet smør, mælk og revet squash.

Bland hvedemel og grahamsmel med bagepulver, salt, kanel og muskat. Bland de tørre og våde ingredienser sammen og tilsæt rosiner og hakkede valnøddekerner.

Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og sæt dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 33047 gange,
og udskrevet 887 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13045 (3105 kcal)
KJ pr. Stk. 1087 (258 kcal)
Vægt ialt 1059 gram
Vægt pr. Stk. 88 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1231 KJ (293 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 14.7 gram
Kulhydrat 35.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-10 15:04:20
Skønne. Brugte dog kardemomme og hasselnødder istedet for muskat og valnødder

  -   2011-08-27 17:53:43
Lidt brødagtige, ikke kagesøde

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager dejligt. Vil dog forsøge at bruge kardemomme i stedet for muskat næste gang.