Forårsruller 02

Forårsruller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Forårsruller 02, billede 4 Forårsruller 02, billede 1 Forårsruller 02, billede 2 Forårsruller 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pakkestore forårsrullepandekager
30 g.tørrede kinesiske svampe
120 g.kyllingebryst uden skind
2 spsk.vindruekerneolie
2 forårsløg
100 g.bambusskud
0.5 rød peberfrugt
 
120 g.bønnespirer
1 spsk.sojasauce
0.5 tsk.sukker
 
 fritureolie
 
Opskrift:
De tørrede svampe sættes i blød i rigeligt vand i et par timer.

Forårsrullepandekager skilles, og de skæres i 4 lige store kvadrater; dækkes med viskestykke, til de skal anvendes.

Klem væde ud af svampene, skær svampe og kyllingekød i tynde strimler. Olie varmes på en tykbundet stegepande; svits kylling, svampe og hakkede forårsløg, bambusskud og peberfrugt, til kødet er hvidt.

Tilsæt hakkede bønnespirer og svits dem kort. Rør soyasauce og sukker i.
Afkøles.

Læg et par spsk. af fyldet på en dejfirkant. Fold spidsen og siderne ind over fyldet og rul den sammen. Sidsen fugtes med vand og "limes" fast.

Frituresteges i 190 grader C varm olie, til dejen er gylden. Afdryppes og serveres straks med blommesauce.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forårsruller

karakterer:
Opskriften er vist 223287 gange,
og udskrevet 2921 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (248 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-16 15:12:22
Syntes også det er "uappetitligt" at folk er så negative og bilder sig ind at blande sig i andres køkkener. Hvordan folk nyder deres mad er da deres egen sag.

  -   2014-06-16 19:11:08
Kan ikke få ind i mit hoved,at folk faktisk bruger negative kommentarer.jeg troede det var baseret på om en opskrift var god,eller mindre god,og ikke til at genere andre med hvad og hvornår de severe deres mad.Føj siger jeg bare

  -   2013-06-21 15:51:45
Og kan se Italien er godt inde over også... Er bare glad for jeg ikke skal til festlig middag hos jer....

  -   2010-08-28 01:35:27
til LLs Man kan sagtens servere forårsruller som hovedret. Lav en tzasiki, + godt hvidløgsbrød og salat. + Oystersauce, eller soya sovs. så smager de perfekt. Vores børnebørn på 14-19-22 år ææælsker dem Få hellere fantasien igang igen.

  -   2010-07-21 15:58:13
Ris papir er også anvendeligt

  -   2010-05-09 15:32:53
you can buy springrolls wrapper in Thai stores and other Asian stores=)

  -   2010-02-08 19:06:37
Hvor mange forårsruller bliver der af ovennævnte opskrift

  -   2009-02-11 08:30:06
Vi brugte filodej, men de bliver bedst hvis man bruger to plader, en plade kan godt holde, men smager bedre med to lag.

  -   2008-04-04 15:13:40
Jeg har købt mine "forårsrulleplader" hos en indvandrer grønthandler på nørrebro. Jeg synes sagtens man kan servere dem for sine gæster med det forebehold at man varierer fyldet og bruger dem som forret. Jeg var på en fancy restaurant engang - vistnok noget fransk-vietnamesisk fusionskøkken - hvor vi bestilte dem som forret og fik 6 forskellige forårsruller med 2-3 slags sauce til at dyppe i - det var virkeligt lækkert.

  -   2007-12-20 02:00:35
Hvor store er de ovennævnte pandekager til forårsruller.

  -   2007-02-11 10:49:30
Der står da heller ingen steder, at det er festmad-jeg laver dem til hverdag med stor fornøjelse:o)

  -   2005-01-01 01:01:01
personlig så synes jeg absolut ikke man kan servere forårsruller til sine gæster. Det er ikke festmad.

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan købe original forårsrulledej i de kinesiske butikker. De er billige og super gode.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor finder man ovennævnte forårsrullepandekager?